Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.99

BETANO

BELARUS - ROMANIA

De la ora 21:45, pe ”Szusza Ferenc Stadion”, Belarus primeste vizita Romaniei, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 7, din preliminariile EURO 2024.

Romania are mare nevoie de victorie in aceasta seara pentru a avea, in continuare, sanse reale la accederea in grupele de la turneul final din Germania. Belarus s-a dovedit a fi o echipa incomoda in jocul de la Bucuresti, castigat in cele din urma de ”tricolori”, cu scorul de 2-1. Adversarii din aceasta seara au acumulat doar 4 puncte in cele 6 jocuri disputate pana in prezent si nu au nici macar o sansa pentru a bifa cel putin locul secund in aceasta grupa. Belarus a cedat greu in ultimul meci, scor 0-1 in fata Israelului, dupa un gol marcat in prelungirile partidei de Gabi Kanichowsky, in timp ce Romania s-a impus in fata celor din Kosovo dupa golurile lui Stanciu (min. 83) si Mihaila (90+3), in urma unui meci in care trupa lui Edi Iordanescu si-a creat multe ocazii, in special in repriza secunda cand a avut si avantaj numeric dupa eliminarea lui Muriqi din minutul 42.

cota2.ro

  • Romania a marcat in 5 din cele 6 meciuri din aceste preliminarii;
  • Belarus (17 cartonase galbene) si Romania (16 cartonase galbene) sunt doua dintre cele mai avertizate nationale din aceasta campanie de calificare;
  • Romania a marcat cel putin un gol in 6 din ultimele 7 confruntari contra Belarusului.

Pontul meu pentru meciul Belarus - Romania este ”Romania marcheaza + Ambele echipe primesc minim un cartonas”, la o cota de 1.40, disponibila pe Betano.

ALBANIA - CEHIA

De la ora 21:45, pe ”Air Albania Stadium”, Albania primeste vizita Cehiei, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 7, din preliminariile EURO 2024. 

Albania conduce Grupa E din preliminariile pentru turneul final din Germania, cu 10 puncte acumulate dupa primele 10 runde, urmata chiar de Cehia, echipa care a acumulat 8 puncte, insa a disputat doar 4 partide. In partida tur de la Praga, cehii au dominat destul de clar jocul, insa nu au reusit sa obtina succesul, gratie unei defensive excelente a albanezilor. Cerny a deschis scorul in minutul 56, insa Bajrami a egalat 10 minute mai tarziu, la singura ocazie a Albaniei din acel joc, iar tabela a arata 1-1 la finalul celor 90 de minute. In ultima runda, Albania s-a impus cu 2-0 pe teren propriu in fata Poloniei, meci in urma caruia selectionerul Fernando Santos a fost inlaturat din functie dupa rezultatele extrem de slabe obtinute in aceste preliminarii. Cu un succes astazi, Albania ar lua o optiune serioasa pentru calificarea la turneul final.

  • Minim 3 suturi pe poarta a cadrat Albania in 9 din ultimele 11 meciuri oficiale, disputate pe teren propriu;
  • Albania a marcat cel putin un gol in ultimele 5 meciuri oficiale disputate in fata propriilor suporteri;
  • Cehia a castigat doar doua din ultimele 8 meciuri oficiale, disputate pe teren strain.

Pontul meu pentru meciul Albania - Cehia este ”Albania 3+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.42, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Belarus vs Romania
Pronostic:
Romania marcheaza + Ambele echipe primesc minim un cartonas
Cota
1.40
Albania vs Cehia
Pronostic:
Albania 3+ suturi pe poarta
Cota
1.42
Cota finala: 1.99
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro