Ponturi Pariuri Fotbal Belarus vs România

Superbet

Octombrie ar trebui să fie luna în care România să facă pași decisiv în drumul de calificare la EURO 2024. ”Tricolorii” înfruntă Belarus și Andorra, cei mai slabi adversari dintr-o grupă oricum foarte accesibilă.

Azi, de la 21:45, pe un gazon de-a dreptul catastrofal, România înfruntă Belarus, în deplasare. Jocul are loc la Budapesta.

cota2.ro

După 6 meciuri scurse din Grupa I, România ocupă locul 2, cu 12 puncte, la două lungimi în spatele liderului Elveția. Israel, principala contracandidată la calificare a României, e pe locul 3, cu 11 puncte.

  • În acest moment, ținând cont de situația din Israel, țară aflată în război, rămâne de văzut cum și în ce condiții își vor juca israelienii ultimele 4 meciuri din această grupă.

După 3 remize consecutive și un joc extrem de modest, România a reușit să câștige cu Kosovo, scor 2-0, și să se mențină pe poziția secundă. Israelul va juca doar un meci în această rundă, cu Elveția (dacă se va primi accept de la UEFA), iar România, în eventualitatea în care va lega două succese cu Belarus și Andorra, ar putea să fie în mare proporție sigură de locul 2 din grupă.

În tur, naționala lui Edi Iordănescu s-a impus cu 2-1, după un final de meci în care am avut emoții mari că putem fi egalați.

  • 12 faulturi a provocat Belarus în meciul tur cu România.

Am amintit despre faulturi pentru că ne vom îndrepta atenția spre un pariu special la meciul de azi. Belarus se va așeza într-un 5-4-1 ultra defensiv, în timp ce Iordănescu pare tentat să arunce în luptă tot ce are mai ofensiv și tehnic în compartimentul din față.

Ținând cont și de suprafața rea de joc de la Budapesta, meciul ar putea să ajungă să aibă accente de luptă, iar adversarii noștri ar putea încuraja un astfel de meci, cu mai multe durități sau intrări tari.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Belarus vs România
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Belarus
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro