Ponturi Pariuri Fotbal Olanda vs Franța

UNIBET

Olanda - Franța este capul de afiș al zilei de vineri în ceea ce privește meciurile din preliminariile pentru EURO 2024.

”Cocoșii” lui Deschamps pot obține deja calificarea dacă se vor impune, din nou, în fața ”Portocalei Mecanice”. În meciul tur, Franța a pulverizat-o pe Olanda: 4-0!

cota2.ro

În acest moment, situația din Grupa B se află în felul următor: Franța s-a desprins pe prima poziție, cu 15 puncte din 5 meciuri, punctaj maxim. Locurile 2 și 3 sunt ocupate de Olanda și Grecia, ambele cu câte 9 puncte.

Mențiunea care trebuie făcută este aceea că Olanda are un meci mai puțin disputat, grupa B fiind una de 5 echipe, iar o formație sta de fiecare dată într-o etapă.

După ce a fost pusă la respect de Franța, Olanda s-a recalibrat și n-a mai greșit niciodată în Grupa B! 8 goluri marcate și doar 1 primit pentru olandezi, după corecția primită de la fosta campioană mondială!

Franța nu joacă deloc spectaculos, dar cifrele sunt extraordinare:

  • 5 meciuri, 5 victorii, 11 goluri marcate, niciun gol primit!

E tipul de partidă în care oaspeții pornesc cu un ușor avantaj, dar e clar că acel 0-4 poate fi motivația perfectă pentru ca olandezii să-și ia revanșa, mai ales în fața propriilor fani.

Pentru că este un duel echilibrat, deschis oricărui rezultat, preferăm să mergem din nou în zona de pariuri speciale și să mizăm pe intensitatea din duelurile unei asemenea întâlniri.

  • 14 faulturi a provocat Olanda la ultimul duel direct cu Franța;
  • 12 faulturi a avut Olanda la ultimul meci de pe teren propriu, cu Grecia, victorie cu 3-0.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Olanda vs Franța
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Olanda
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro