Ponturi Pariuri Fotbal Ungaria vs Serbia

Superbet

Cel mai echilibrat meci de sâmbătă din preliminariile pentru EURO 2024 se joacă la Budapesta, acolo unde Ungaria primește vizita Serbiei.

Confruntarea va începe la ora 21:45 și va pune față în față echipele care conduc grupa G și care pleacă, în acest moment, cu primele șanse la calificare.

cota2.ro

Ungaria și Serbia au câte 10 puncte, cu mențiunea că Ungaria are un meci mai puțin disputat. Fiind vorba de o grupă de 5 echipe, o formație va sta de fiecare dată într-o etapă. Pe locul 3 se află Muntenegru, cu 8 puncte, practic singura rivală reală pentru calificare, Bulgaria și Lituania fiind ieșite deja din ecuația primelor locuri.

În urmă cu o lună, în meciul tur, Ungaria câștiga derby-ul grupei cu Serbia, scor 2-1, într-o partidă disputată la Belgrad, care și-a consumat golurile în primele 35 de minute.

  • 15 faulturi a provocat Ungaria în meciul tur cu Serbia;
  • Din postura de gazde, sârbii au produs doar 5 faulturi în această confruntare.

Meciul din această seară e însă unul cu o importanță și mai mare! Se scurg etapele, ne apropiem de linia de sosire, iar pașii greșiți vor costa din ce în ce mai scump. Cu duel direct între liderii grupei, Muntenegru stă la pândă și așteaptă ca acest joc să nu se termine la egalitate.

Francezul Letexier va oficia la centru duelul de pe Pușkaș Arena, iar pariul nostru pentru acest duel va rămâne, la fel ca zilele trecute, în zona selecțiilor speciale.

Ne-am fi putut orienta către 15 faulturi făcute doar de naționala Ungariei, la o cotă de 2,05, dar fiind un derby de risc, atât în tribune cât și pe teren, credem că intensitatea din dueluri va fi una foarte mare, așa că ambele formații ar putea să joace foarte tare.

  • 26 de faulturi s-au produs, în total, la ultimul meci al Serbiei, jucat în deplasare, în Lituania;
  • 33 de faulturi au fost sancționate la ultimul joc acasă al Ungariei, amicalul cu Cehia.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ungaria vs Serbia
Pronostic:
Peste 25,5 faulturi
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro