Ponturi Pariuri Fotbal Norvegia vs Spania

Superbet

Duminică, toată atenția se mută la Oslo, în grupa A, acolo unde Haaland și Odegaard trebuie să facă un meci imens împotriva Spaniei pentru ca Norvegia să spere în continuare la calificare.

În acest moment, grupa are un lider nesperat - Scoția, cu 15 puncte. Spania e pe 2, cu 12 puncte, în timp ce Norvegia vine a 3-a, cu doar 10 puncte.

cota2.ro

Remiza cu Georgia încă îi bântuie pe norvegieni: 1-1 în debutul preliminariilor, două puncte imense pierdute în economia unei calificări care acum are nevoie de mai multe minuni. Prima ar fi ca nordicii să învingă azi Spania!

  • În meciul tur, fix în prima etapă, Spania o învingea pe Norvegia cu 3-0. Scor de neprezentare! Bulversați, norvegienii n-o potriveau nici cu Georgia, 1-1, și campania a început catastrofal.

Mai apoi, Norvegia a legat 3 succese consecutive, dar ele au venit cu adversarii modești din grupă: Georgia și Cipru.

Meciul este, în mod evident, extrem de important și pentru Spania, dar Furia Roja are un mare avantaj: are doar 5 meciuri jucate. Scoția și Norvegia au deja 6 partide!

  • Spania a trecut de primul hop și vine după succesul de pe teren propriu cu Scoția, scor 2-0, în runda precedentă. Ibericii au fost salvați de VAR, cu gol anulat destul de ciudat pentru scoțieni, la lovitura liberă a lui McTomminay.

Din 2003 încoace, Norvegia și Spania s-au tot întâlnit! 5 confruntări - 4 câștigate de Spania, 1 remiză. Norvegia n-a învins niciodată! Toate meciurile au adus însă goluri:

  • 4 dintre ultimele 5 meciuri au fost cu minimum 3 reușite;
  • 5 dintre ultimele 5 meciuri au adus minimum 2 reușite.

Pentru că vorbim despre un meci esențial în lupta pentru calificare, ne așteptăm să avem și multă intensitate, multă tensiune. Pentru Norvegia va fi un joc de totul sau nimic! Și spaniolii au simțit emoțiile finalului, lucru dovedit în confruntarea cu Scoția:

  • 7 cartonașe galbene au fost arătate de englezul Oliver în meciul dintre Spania și Scoția.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Norvegia vs Spania
Pronostic:
Peste 1,5 goluri & Peste 3,5 cartonașe în meci
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro