Ponturi Pariuri Fotbal Belgia vs Suedia

Superbet

A 4 a zi a preliminariilor pentru Euro 2024 propune un meci aparent tare, dar care a devenit amical de lux, Belgia rezolvand calificarea la Euro dupa victoria din Austria. Noi am ales o cota 2,50 la Superbet (o gasiti in SuperPariuri)

BELGIA - SUEDiA (ora 21:45)

* Cu victoria de sambata de la Viena (3-2), belgienii isi pot achizitiona biletele pentru Euro, fiind pe primul loc in grupa F, cu 16 puncte, golaveraj 16-3. De pe locul 3, cu 6 puncte in 5 jocuri si golaveraj 11-8, Suedia nu se mai gandeste nici la locul secund, Austria aavand 7 puncte avans si doua meciuri simple, cu Azerbaidjan si Estonia.

cota2.ro

* Lukaku a ajuns la 9 goluri in aceste preliminarii si vrea sa isi intareasca pozitia de lider al golgheterilor, "diavolii rosii" avand o forta ofensiva teribila, cu 13 goluri marcate in ultimele 5 jocuri. Ramane de vazut ce jucatori ofensivi va aseza selectionerul Tedesco langa varful Romei, Doku, Bakayoko, Carrasco, Openda sau Lukebaio fiind variantele senzationale pe care le are la dispozitie.

* Suedia a marcat si ea 15 goluri in ultimele 5 partide, dar varful lui Newcastle, Isak, va lipsi, accidentat. Titular in atac vor fi Gyokeres, varful lui Sporting Lisabona, si Elanga de la Nottingham Forrest, sprijiniti de Forsberg de la RB Leipzig.

* In ultimele 6 partide oficiale, belgienii au avut 50 de cornere, iar suedezii au avut 19 cornere in ultimele 3 jocuri oficiale.

PARIUL pentru BELGIA - SUEDIA este Fiecare echipa va inscrie Peste 0,5 goluri, fiecare echipa va avea Peste 2,5 cornere, fiecare echipa va avea Peste 1,5 suturi pe poarta - cota 2,50 (in SuperPariuri)

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Belgia vs Suedia
Pronostic:
Fiecare echipa va inscrie Peste 0,5 goluri, fiecare echipa va avea Peste 2,5 cornere, fiecare echipa va avea Peste 1,5 suturi pe poarta
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro