Ponturi Pariuri Fotbal Anglia vs Italia

Superbet

Marți se joacă ultimele meciuri din această pauză dedicată echipelor naționale, iar de apoi ne putem concentra, din nou, pe partidele din competițiile interne. Ce bucurie!

Până atunci, azi se joacă Anglia - Italia, un meci cât o finală! S-au duelat în ultimul act de la EURO 2021, iar acum au meci extrem de important în grupa de calificare la EURO 2024.

cota2.ro

După 5 etape scurse din Grupa C, Anglia ocupă prima poziție, cu 13 puncte, în timp ce Italia se află pe locul secund, cu 10 puncte. Tot 10 puncte are și Ucraina, dar ucrainenii au un meci în plus disputat.

  • Dacă Anglia câștigă, atunci naționala lui Southgate și-a luat biletele pentru European și o trimite pe Italia în finala cu Ucraina;
  • Dacă Italia câștigă, atunci ambele naționale vor păstra prim-plan-ul în ceea ce privește abordarea ultimelor două jocuri, din noiembrie.

În partida tur, Anglia a învins-o pe Italia chiar la ea acasă! S-a terminat 2-1, după o partidă în care britanicii și-au arătat superioritatea, în special în prima repriză, când au și condus cu 2-0.

  • 13 faulturi a făcut Squadra Azzurra în meciul tur cu Anglia;
  • 13 faulturi au făcut italienii chiar și în fața unui adversar modest, precum Malta;
  • 15 faulturi a bifat Italia la ultimul joc în deplasare, remiza cu Macedonia de Nord.

Italia are o atmosferă încordată la maximum în interiorul lotului, după scandalul pariurilor declanșat în ultimele zile. Înaintea actualei acțiuni de la națională, procurorii i-au ”săltat” pe Zaniolo și Tonali chiar de pe terenul de antrenament. Cei doi jucători sunt suspectați că ar fi pariat ilegal și vor ieși din circuitul primei reprezentative pentru perioada următoare.

Înaintea duelului de azi, Anglia vine după două meciuri de verificare. Cu Scoția (3-1), în septembrie, și cu Australia (1-0), în urmă cu 4 zile.

  • 13 faulturi au suferit jucătorii Angliei la meciul test cu Australia.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anglia vs Italia
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Italia
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro