Ponturi Pariuri Fotbal UTA vs Rapid

BETFAIR EXCHANGE

UTA și Rapid deschid etapa cu numărul 13 din SuperLigă, într-o partidă care se joacă azi, de la 21:00.

Meciul se disputa la Oradea, din cauza modificărilor care au loc la suprafața de joc a stadionului ”Francisc Neuman” din Arad.

cota2.ro

În pauza competițională, Rapid a primit o lovitură grea, după ce golgheterul Rrahmani s-a accidentat grav în meciul dintre Andorra și Kosovo. Atacantul care se integrase excelent în garnitura lui Bergodi va lipsi de pe teren minimum o lună și va rata și derby-urile cu Universitatea Craiova și FCSB.

De cealaltă parte, chiar dacă nu va juca la Arad, pentru UTA a venit excelent pauza meciurilor echipei naționale. Mircea Rednic a avut timp la dispoziție să mai regleze din lucrurile care nu funcționau așa cum trebuie.

  • UTA ocupă locul 14, cu 10 puncte, și are doar două victorii în acest sezon;
  • Rapid se află pe locul al 3-lea, cu 22 de puncte, la 7 lungimi distanță față de liderul FCSB.

Dacă Rapid se poate lăuda cu cel mai bun atac din campionat (25 de goluri marcate, la egalitate cu FCSB și CFR Cluj), UTA are cea mai slabă ofensivă, alături de Dinamo. Doar 8 goluri au înscris cele două formații până în acest moment.

UTA și Rapid au însă și un lucru în comun: apărarea! Defensivele lui Rednic și Bergodi au încasat același număr de goluri: 14! Giuleștenii au însă cu un joc în plus față de UTA.

  • În sezonul trecut, ambele dueluri directe au adus goluri puține. De altfel, ultimele 4 meciuri dintre UTA și Rapid au fost de sub 2,5 goluri.

Cum UTA are probleme clasice în ofensivă, iar Cooper, una dintre variantele din ofensivă, este suspendat, iar Rapid va trebui să improvizeze în zona atacantului central, pare mai degrabă un nou meci sărac în goluri între cele două formații.

În plus, rămâne de văzut cum se vor acomoda și la un stadion nou. Arena din Oradea are o nocturnă mobilă, iar capacitatea este una destul de redusă, după cum am putut vedea la Bihor - FCSB.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
UTA vs Rapid
Pronostic:
Nu marchează ambele echipe
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro