Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.17

BETANO

În sfârșit avem campionate în plină desfășurare, iar weekendul acesta sunt programate foarte multe meciuri extrem de interesante.

Pentru ziua de sâmbătă am ales să ne facem de cap cu un bilet care conține cinci selecții, iar noi ne-am plimbat atât prin ofertă cât și printre campionatele bune ale Europei.

cota2.ro

Cota finală depășește borna de 7, ceea ce este foarte bine, iar o parte dintre pariurile așezate de noi pe acest bilet se bucură de cote neașteptat de mari.

De exemplu, un meci controlat de Bayern Munchen pe terenul lui Mainz are o cotă care ne răsfață cu adevărat. Mainz e prăbușită undeva în subsolul clasamentului, iar Bayern, indiferent cât de ezitantă ne pare în ultima perioadă, rămâne echipa care poate defila cu orice adversar din Bundesliga.

Pentru Sevilla - Real Madrid am avut de ales între un pariu pe faulturi, cu gazdele care vor fi în focuri într-o atmosferă total neprietenoasă pentru madrileni, sau pe un alt pariu special, din zona fazelor fixe. Am mers, totuși, pe cornere!

În Premier League ar trebui să vedem goluri multe și un derby spectaculos între Chelsea și Arsenal, în timp ce cotele mai mici vin din SuperLigă, pentru minimum 2 reușite la Farul - U Cluj, și din prima ligă daneză, acolo unde Vejle, fosta echipă a lui Costel Gâlcă, n-ar trebui să strice socotelile în deplasarea de la Copenhaga.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Chelsea vs Arsenal
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.55
Mainz vs Bayern Munchen
Pronostic:
2 pauză / 2 final
Cota
1.70
Farul vs U Cluj
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.40
Sevilla vs Real Madrid
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.44
Copenhaga vs Velje
Pronostic:
1
Cota
1.35
Cota finala: 7.17
Profit: 61.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro