Biletul Zilei format din 7 meciuri la cota 17.50

Fortuna

Prieteni, avand in vedere oferta generoasa de astazi, am ales sa joc un bilet cu numai putin de 7 evenimente, pe care le-am combinat cu ajutorul functiei ”Bet Builder” de la Fortuna. 

Chelsea si Arsenal se intalnesc intr-unul dintre ”derby-urile” zilei in Anglia, iar aici am ales sa merg pe minim un gol marcat de Arsenal, tinand cont ca are una dintre cele mai bune ofensive din campionat, dar si pe cel putin un sut al lui Martin Odegaard, mijlocasul lui Arsenal, care in acest sezon are o medie de 2.23 ocazii de gol per 90 de minute jucate.

cota2.ro

Tot in Premier League, Manchester City primeste vizita celor de la Brighton, echipa care a impresionat placut in editia precedenta. La acest meci am ales sa mizez pe un sut cadrat de Haaland, avand in vedere ca are o medie de 1.84 suturi pe poarta per meci, in acest sezon, dar si pe un sut expediat de japonezul Kauro Mitoma, jucator care si-a crea cel putin o ocazie de gol in 10 din cele 11 meciuri din acest sezon.

Manchester United inchide ziua in Premier League cu partida de pe ”Bramall Lane”, impotriva ”lanternei rosii”, Sheffield United. ”Diavolii” se bazeaza din nou pe inspratia lui Rasmus Hojlund, jucator care in ultimele 5 meciuri ca titular si-a creat cel putin doua ocazii de gol. Gazdele isi pun sperantele in Oliver McBurnie, atacant care si-a creat in fiecare meci din acest sezon, cel putin o ocazie. Mergem si noi astazi pe mana celor doua ”varfuri”.

Din Premier League, poposim putin Serie A, acolo unde avem un extrem de interesant intre Sassuolo si Lazio. La acest joc am ales sa mizez pe atacantii gazdelor, Berardi si Pinamonti. ”Decarul” trupei lui Dionisi a cadrat cel putin un sut in 6 din ultimele 7 meciuri, in timp ce ”nouarul” acestora si-a creat cel putin o ocazie de gol in 8 din ultimele 9 partide.

In Bundesliga, Bayern Munchen are un meci destul de facil cu Mainz, echipa clasata pe locul 17 si care detine cea mai slaba defensiva din competitie. Aici am ales sa mizez pe cel putin un sut cadrat de Harry Kane, avand in vedere ca are o medie de 1.72 suturi pe poarta per 90 de minute jucate in prima liga din Germania, dar si pe victoria ”bavarezilor”, bineinteles.

Bayer Leverkusen, echipa clasata pe prima pozitie inaintea acestei runde, da piept cu Wolfsburg, echipa cu rezultate interesante pe teren propriu. La acest joc am ales sa mizez pe atacantii celor doua echipe, Jonas Wind si Victor Boniface. ”Varful” gazdelor si-a creat cel putin o ocazie de gol in 10 din ultimele 11 partide, in timp ce ”varful” oaspetilor a cadrat cel putin un sut in toate cele 9 meciuri din acest sezon, in care a fost titular.

Ultimul meci de pe acest bilet este confrunarea dintre Union Berlin si Stuttgart, doua echipe extrem de interesante, cu un stil de joc bazat exclusiv pe ofensiva. Sehrou Guirassy, atacantul oaspetilor, este lider in clasamentul golgeterilor cu 13 goluri reusite in acest sezon, in care are si o medie impresionanta de 1.93 suturi pe poarta per 90 de minute jucate. In tabara gazdelor, Kevin Behrens a inceput foarte bine noul sezon, iar in momentul de fata are o medie de 3.0 ocazii de gol per meci. Mizam pe cei doi!

Biletul are o cota de 17.50 si este jucat la Fortuna, cu ajutorul functiei ”Bet Builder”. Tinand cont ca sunt foarte multe evenimente, va recomand o miza mai mica sau puteti ”rupe” biletul in doua sau trei biletele la cote mai mici. Alegerea va apartine!

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Chelsea vs Arsenal
Pronostic:
Arsenal marcheaza 1+ goluri & Martin Odegaard 1+ suturi
Cota
1.40
Manchester City vs Brighton
Pronostic:
Erling Haaland 1+ suturi pe poarta & Kauro Mitoma 1+ suturi
Cota
1.65
Sheffield United vs Manchester United
Pronostic:
Rasmus Hojlund 2+ suturi & Oliver McBurnie 1+ suturi
Cota
1.50
Sassuolo vs Lazio
Pronostic:
Domenico Berardi 1+ suturi pe poarta & Andrea Pinamonti 1+ suturi
Cota
1.57
Mainz vs Bayern Munchen
Pronostic:
Bayern Munchen castiga & Harry Kane 1+ suturi pe poarta
Cota
1.44
Wolfsburg vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
Jonas Wind 1+ suturi & Victor Boniface 1+ suturi pe poarta
Cota
1.46
Union Berlin vs Stuttgart
Pronostic:
Sehrou Guirassy 1+ suturi pe poarta & Kevin Behrens 1+ suturi
Cota
1.53
Cota finala: 17.50
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro