Ponturi Pariuri Fotbal Poli Iași vs FCU Craiova

Superbet

În SuperLigă, ziua de duminică începe devreme! De la 15:30, se joacă Poli Iași - FCU Craiova, prima partidă dintre cele 3 programate în competiția internă.

În urmă cu doar 3 zile, Poli Iași și-a disputat restanța cu Sepsi, iar moldovenii s-au impus cu 1-0. Rămâne de văzut cât de repede s-au putut recupera oamenii lui Leo Grozavu, antrenor care va vedea meciul din tribune, după ce a fost eliminat la ultima partidă.

cota2.ro

Înaintea duelului direct, Iașiul și FCU Craiova sunt vecine de clasament. Trupa din Copou e pe locul 10, cu 14 puncte, în timp ce oltenii sunt o treaptă mai jos, pe 11, cu 13 puncte.

La Iași, pe banca lui FCU Craiova va sta pentru prima dată noul antrenor ales de familia Mititelu! Giovanni Costantinto (39 de ani) va avea misiunea complicată de a-i duce pe craioveni în playoff-ul acestui sezon.

  • FCU Craiova n-a mai câștigat de 3 etape în SuperLigă! Două înfrângeri și o remiză au bifat Bauza și compania în ultima perioadă;
  • Poli Iași a ajuns la al 4-lea succes stagional după victoria cu Sepsi, 1-0.

Cele două formații nu s-au mai întâlnit într-un meci de primă ligă din 2010, când FCU Craiova câștiga cu 2-1.

  • 18 faulturi a făcut Poli Iași în meciul de pe teren propriu cu Sepsi;
  • 12 faulturi a făcut Poli Iași în jocul cu Petrolul, disputat, de asemenea, pe teren propriu;
  • 12 faulturi a avut Poli Iași și la derby-ul local cu FC Botoșani, tot în fața propriilor fani;
  • 13 faulturi a avut Poli Iași la meciul de acasă cu CSU Craiova.

Așadar, remarcăm că Poli Iași, sub comanda lui Leo Grozavu, e o echipă destul de energică și chiar agresivă pe teren propriu! Minimum 12 faulturi la ultimele 4 meciuri jucate în Copou, cu o medie de 13,75 faulturi per meci, din postura de gazdă.

În vizită vine FCU Craiova, o echipă căreia îi place să aibă posesia și care are jucători talentați, destul de încrezători în a lua dueluri unu contra unu. Acest lucru determină multe dueluri fizice, iar acest lucru îl vom urmări și noi pentru pariul de azi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Poli Iași vs FCU Craiova
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Poli Iași
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro