Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

Fortuna

GIRONA - ALMERIA

De la ora 17:15, pe ”Estadio Municipal de Montilivi”, Girona primeste vizita celor de la Almeria, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 10, din LaLiga.

Girona are un start de sezon exceptional, cu numai putin de 22 de puncte obtinute dupa primele 9 jocuri. Adversara sa de astazi este la polul opus, cu un start catastrofal de sezon, avand in vedere ca dupa acelasi numar de meciuri, ocupa ultimul loc, cu doar trei puncte acumulate. Girona vine dupa un succes in ultima etapa contra celor de la Cadiz, scor 1-0, in timp ce Almeria a cedat pe terenul celor de la Athletic Bilbao, la scor de ”forfeit”. In ultima partida directa, disputata la mijlocul lunii februarie, Girona a facut instructie cu cei de la Almeria, pe care i-au invins cu scorul de 6-2.

cota2.ro

  • Girona are a patra cea mai buna ofensiva din campionat (19 goluri marcate), in timp ce Almeria are a doua cea mai slaba defensiva din campionat (24 de goluri primite).
  • Yangel Herrera si-a creat cel putin o ocazie de gol in 7 din ultimele 8 meciuri jucate de echipa sa in LaLiga, iar in acest sezon are o medie de 2.10 suturi per 90 minute jucate;
  • Savio si-a creat cel putin o ocazie de gol in 6 din ultimele 7 meciuri jucate de echipa sa in LaLiga, iar in acest sezon are o medie de 1.53 suturi per 90 minute jucate.

Pontul meu pentru meciul Girona - Almeria este ”Yangel Herrera 1+ suturi & Savio 1+ suturi & Girona marcheaza 1+ goluri”, la o cota de 1.44, disponibila la Fortuna.

LYON - CLERMONT

De la ora 21:45, pe ”Parc OL”, Lyon primeste vizita celor de la Clermont, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 9, din Ligue 1.

Meciul dintre ultimele doua clasate din prima liga a Frantei se anunta unul destul de interesant, avand in vedere ”foamea” de puncte a echipei gazda care are unul dintre cele mai slabe starturi de sezon din istorie. Elevii lui Grosso au remizat in runda precedenta cu Lorient, pe teren propriu, scor 3-3, asta dupa ce la pauza conduceau cu scorul de 3-1 dupa reusita lui Nuamah si ”dubla” lui Lacazette. Egal s-a incheiat si meciul lui Clermont din runda anterioara, 0-0 contra campioanei PSG, echipa care a dominat acea partida, iar la final a avut un xG de 2.46. Clermont a acumulat doar un punct in deplasare, in acest sezon, iar defensiva ii da mari batai de cap lui Gastien.

  • Clermont a primit cel putin doua goluri in toate deplasarile acestui sezon: 0-2 vs Reims, 2-2 vs Toulouse si 1-2 vs Le Havre;
  • Alexandre Lacazette si-a creat cel putin doua ocazii de gol in fiecare dintre cele 5 meciuri in care a fost prezent pe teren;
  • Alexandre Lacazette a fost golgeterul lui Lyon in editia precedenta (27 de goluri marcate) si a avut o medie de 3.09 ocazii de gol per 90 de minute jucate.

Pontul meu pentru meciul Lyon - Clermont este ”Alexandre Lacazette 2+ suturi & Lyon marcheaza 1+ goluri”, la o cota de 1.40, disponibila la Fortuna.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Girona vs Almeria
Pronostic:
Yangel Herrera 1+ suturi & Savio 1+ suturi & Girona marcheaza 1+ goluri
Cota
1.44
Lyon vs Clermont
Pronostic:
Alexandre Lacazette 2+ suturi & Lyon marcheaza 1+ goluri
Cota
1.40
Cota finala: 2.02
Profit: 10.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro