Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

Superbet

Karagumruk și Adana Demirspor se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 9 din prima ligă a Turciei. Karagumruk este la al 4-lea sezon consecutiv pe prima scenă. Dacă până acum a reușit să termine în prima jumătate a clasamentului, actuala stagiune pare complicată. Lotul este destul de îmbătrânit, o medie de vârstă de peste 27.5 ani. Paradoxal, antrenorul este cel mai tânăr și mai lipsit de experiență din competiție. Alparslan Erdem, instalat în iulie, are doar 34 de ani. Gazdele de astăzi au probleme mari de lot. Căpitanul Salih Dursun este accidentat, la fel ca starurile Kevin Lasagna și Ryan Mendes. În aceste condiții, locul ocupat, unul retrogradabil, cu doar 6 puncte obținute în 8 runde, nu miră pe nimeni. 

Adana Demirspor este la polul opus. Instalarea lui Patrick Kluivert pe bancă se dovedește o mutare inspirată. Ocupă locul 3 în campionat, imediat sub granzii Fenerbahce și Galatasaray. Antrenorul olandez a reușit să ducă echipa și în grupele Conference League, eliminând pe parcurs și pe CFR Cluj. Lotul celor de la Adana conține nume interesante, precum Belhanda, Balotelli sau Nani. 

cota2.ro

• 19 goluri a marcat Adana Demirspor în primele 8 runde. Doar Fenerbahce are un atac mai bun. Karagumruk a înscris 7 goluri

• Adana Demirspor a câștigat ultimele 3 meciuri directe disputate contra lui Karagumruk: 3-2, 2-1 și 5-0

• Karagumruk n-a câștigat niciun meci disputat pe teren propriu în acest sezon

• 14.25 ocazii de gol/meci și-a creat Adana Demirspor în acest campionat. Karagumruk are o medie net inferioară, doar 10.87 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate sau victoria lui Adana (X2) este @1.35.

--------------------------------------

Fiorentina și Empoli se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în ultimul meci al rundei cu numărul 9 din Serie A. Fiorentina și-a propus în acest sezon nici mai mult, nici mai puțin, decât top 4 și calificarea în grupele ediției următoare de Liga Campionilor. Formația viola n-a mai evoluat acolo din 2010. Conducerea a mers pe mâna antrenorului Vincenzo Italiano, cel care a dus echipa în finala Conference League ediția trecută. Lotul arată bine, cotat la peste 255 de milioane de euro. Fiorentina ocupă locul 4 în acest moment. Are 17 puncte, iar o victorie astăzi ar apropia-o la doar două puncte de liderul Inter. 

Empoli are un bilanț șocant în primele 8 etape. Formația unde evoluează și Răzvan Marin a reușit să marcheze un singur gol, încasând 16. Nu e de mirare că se află pe loc retrogradabil, cu doar 4 puncte. Aurelio Andreazzoli a fost instalat pe bancă în urmă cu o lună, dar e lovit de ghinioane. Nu doar că lotul valorează sub 90 de milioane de euro, dar are și o mulțime de fotbaliști indisponibili din cauza accidentărilor. 

• nu e nimic greșit în statistica următoare: Fiorentina a marcat de 18 ori (OPTSPREZECE ORI) mai multe goluri decât Empoli în acest sezon

• Empoli a câștigat un singur meci jucat în deplasare în anul 2023, în luna ianuarie, contra lui Inter

• Empoli a pierdut toate depasările din acest sezon: 0-2 cu Monza, 0-7 cu Roma și 0-3 cu Bologna

• Fiorentina are 2 fotbaliști în top 10 golgeteri din Serie A. Gonzalez a marcat 5 goluri, iar Bonaventura 4

• Fiorentina este cea mai eficientă formație din Serie A, 19% dintre ocazii fiind transformate în goluri

• în cazul lui Empoli, situația e dramatică. E ultima la acest aspect. Doar 1% dintre ocazii au fost transformate în goluri. Mai exact, în unicul gol!

Pe Superbet, cota pentru victorie Fiorentinei este @1.45. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Karagumruk vs Adanaspor
Pronostic:
X2
Cota
1.35
Fiorentina vs Empoli
Pronostic:
1
Cota
1.45
Cota finala: 1.96
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro