Ponturi Pariuri Fotbal Jong PSV Eindhoven vs FC Eindhoven

BETANO

Jong PSV Eindhoven și FC Eindhoven se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 10 din Eerste Divisie, al doilea eșalon fotbalistic al Olandei. Jong PSV, echipa satelit a colosului PSV, nu are drept de promovare în primul eșalon. În aceste condiții, managerul Wil Boessen, instalat în ultima pauză competițională, nu are presiunea rezultatelor. Are însă presiunea stilului de joc pe care trebuie să îl implementeze, unul care să le permită tinerilor integrarea rapidă la prima echipă. Media de vârstă a lotului este una foarte scăzută, firesc, doar 19.1 ani. După 9 runde disputate în Eerste Divisie, Jong PSV ocupă locul 13, cu 13 puncte obținute. Un detaliu important este acela că managerul lui Jong PSV nu va putea alinia echipa standard. Marți, PSV U19 o va înfrunta pe Lens U19 în UEFA Youth League. Golgeterul Jason van Duiven a fost convocat pentru acel meci, la fel ca Emmanuel van de Blaak sau Tygo Land.

FC Eindhoven a fost echipa fanion a orașului în perioada 1930-1955, timp în care a cucerit și un titlu în Eredivisie. Rivalitatea cu PSV, așa-numitul „Lichtstad Derby” sau „Derby al luminii, a dispărut între timp. Mai mult, cele două cluburi au început o colaborare în anul 2004 la nivel de academii. Oaspeții de astăzi au o serie incredibilă, 47 de sezoane consecutive petrecute în al doilea eșalon. Au fost aproape de promovare în urmă cu doi ani, dar s-au clasat pe locul 3. Acum, cu Willem Weijs pe bancă, un antrenor din noul val, doar 36 de ani, obsedat de organizare, speră cel puțin la un loc de play-off. Momentan sunt în cărți, locul 7, cu 17 puncte strânse în 10 runde. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înaintea meciului Jong PSV - FC Eindhoven:

• FC Eindhoven are cea mai bună apărare din Eerste Divisie, doar 6 goluri încasate în 10 partide. Jong PSV a primit 19 goluri în 9 meciuri

• FC Eindhoven a marcat în ultimele 6 meciuri directe disputate contra lui Jong PSV

• FC Eindhoven este neînvinsă în deplasările din acest sezon. A câștigat 3 partide și a remizat în 2 rânduri

• FC Eindhoven a încasat un singur gol în cele 5 deplasări stagionale

• Jong PSV are cea mai ridicată posesie din competiție, o medie de 56.00%. Lipsa de experiență a fundașilor, unul singur peste 19 ani în tot lotul, este însă pedepsită frecvent pe aceste momente de fixare a adversarilor.

Pe Betano, cota pentru DRAW NO BET (Niciun pariu pe egal) - FC Eindhoven este @1.62. 

*în caz de egalitate se acordă cota 1.00

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jong PSV Eindhoven vs FC Eindhoven
Pronostic:
FC Eindhoven DNB
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: 6.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro