Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.16

BETANO

SEPSI OSK - FC BOTOSANI

De la ora 18:00, Sepsi primeste vizita celor de la FC Botosani, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 13, din Superliga. 

Sepsi OSK trece prin cea mai proasta perioada de cand a reusit promovarea in prima divizie, ajungand la mijlocul saptamanii, dupa meciul cu Politehnica Iasi, la 6 infrangeri consecutive in campionat. Trupa lui ”Ciobi” intalneste astazi o echipa cu mari probleme financiare, clasata pe ultimul loc in Superliga si fara victorie in acest sezon. FC Botosani a primit numai putin de 5 goluri in ultima deplasare din campionat contra celor de la Universitatea Craiova, iar amintirile cu cei de la Sepsi OSK nu sunt deloc frumoase, tinand cont ca in sezonul trecut, la Sfantu Gheorghe, formatia patronata de Valeriu Iftime a pierdut cu un neverosimil 0-7. ”Covasnenii” pornesc cu prima sansa avand in vedere lotul mult mai valoros, dar si faptul ca vor juca pe teren propriu. Pe langa faptul ca ma astept sa se impuna, am incredere ca vor face si un joc bun si vor domina la foarte multe capitole.

cota2.ro

  • FC Botosani a incasat numai putin de 14 goluri in cele 6 deplasari din acest sezon;
  • Sepsi si-a creat numai putin de 67 de ocazii de gol in cele 5 meciuri jucate pe teren propriu, in acest sezon;
  • Formatia din Sfantu Gheorghe a marcat cel putin un gol in toate meciurile de pe teren propriu, din acest sezon;
  • Numai putin de 19 suturi a cadrat Sepsi in ultimele doua meciuri directe contra celor de la FC Botosani, disputate la Sfantu Gheorghe.

Pontul meu pentru meciul Sepsi OSK - FC Botosani este ”Sepsi marcheaza 1+ goluri & Sepsi OSK 4+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.50, disponibila pe Betano. 

FIORENTINA - EMPOLI

De la ora 21:45, Fiorentina primeste vizita celor de la Empoli, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 9, din Serie A.

Formatia ”viola” o poate egala pe Juventus la puncte in cazul unui succes in aceasta seara si ar ajunge la o serie de 3 victorii consecutive in campionat, dupa ce in ultimele doua runde a trecut de Cagliari (3-0 si Napoli (3-1). Trupa la care evolueaza si mijlocasul roman, Razvan Marin, nu trece deloc printr-o forma buna, acumuland doar 4 puncte dupa primele 8 runde. Empoli nu numai ca are una dintre cele mai slabe defensive din campionat, cu o medie de 2 goluri primite per meci, dar are si cel mai prost atac, cu doar un singur gol marcat in acest sezon. Traditia nu este nici ea de partea echipei oaspete, care a reusit doar un singur succes pe ”Stadio Artemio Franchi” din Florenta, in ultimii 25 de ani. In mod normal, Fiorentina nu ar trebui sa aiba emotii in acest joc, ba mai mult, ar trebui sa se impuna destul de lejer, in opinia mea.

  • Empoli are cel mai slab atac (0 goluri marcate) si cea mai slaba aparare (12 goluri primite), intr-un clasament al jocurilor disputate pe teren strain (3 partide);
  • Fiorentina are a 4-a cea mai buna ofensiva din campionat (18 goluri marcate);
  • Fiorentina a marcat cel putin doua goluri in ultimele 5 meciuri disputate pe propriul teren;
  • Fiorentina si-a creat numai putin de 72 de ocazii de gol in cele 5 meciuri din acest sezon de Serie A, disputate in fata propriilor suporteri.

Pontul meu pentru meciul Fiorentina - Empoli este ”1”, la o cota de 1.44, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sepsi OSK vs FC Botosani
Pronostic:
Sepsi marcheaza 1+ goluri & Sepsi OSK 4+ suturi pe poarta
Cota
1.50
Fiorentina vs Empoli
Pronostic:
1
Cota
1.44
Cota finala: 2.16
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro