Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.86

Fortuna

Ziua de marți este rezervată cu meciuri din grupele Ligii Campionilor, asta pentru că avem, din nou, săptămână cu mijloc european!

Pentru biletul de azi am ales 4 partide, iar selecțiile, așa cum poate v-am obișnuit, cuprind mai multe zone! De la soliștii clasici, până la goluri sau la pariuri speciale de cotă mare!

cota2.ro

De la 19:45 se joacă primele două partide ale serii: Inter - Salzburg și Galatasaray - Bayern Munchen. Iar la ambele suntem implicați.

  • În Italia, pe ”Meazza”, vedem meci cu sens unic. Inter are 4 meciuri la rând fără înfrângere, asta după ce primise un duș rece chiar pe teren propriu, de la Sassuolo, 1-2. Trupa lui Simone Inzaghi a câștigat cu 3-0 în deplasarea de la Torino și va încerca să-și valorifice lotul net superior și în fața celor de la Salzburg, grupare care vine în Italia după ce a pierdut, chiar acasă, meciul cu LASK, 0-1. Sociedad (4 pct), Inter (4 pct), Salzburg (3 pct) și Benfica (0 pct) - așa arată ierarhia după 2 runde în grupa D;
  • Trecem și la duelul din Turcia, acolo unde Galata pornește cu șansa a doua în fața lui Bayern Munchen. Cele două echipe ocupă primele poziții în grupă: nemții au punctaj maximum, în timp ce turcii sunt la cota de 4 puncte. Copenhaga și Manchester United completează ierarhia. E o grupă în care se marchează foarte mult, drept dovadă că Bayern și Galata au deja 4 goluri primite după doar 2 runde. 6 goluri au înscris elevii lui Tuchel, în timp ce Icardi și compania au 5 goluri marcate până acum.

Pentru ora 22:00 avem celelalte două meciuri de pe bilet. Braga - Real Madrid este alt duel care se anunță spectaculos, dar preferăm să mergem într-o zonă ceva mai sigură, a pariurilor speciale.

Madrilenii sunt lideri la capitolul cornere în acest start de sezon în grupele UCL! 25 de cornere în 2 meciuri au elevii lui Carlo Ancelotti: 9 în duelul cu Napoli și 16 în meciul cu Union Berlin.

Cea mai mare cotă vine însă din Spania, de la duelul dintre Sevilla și Arsenal. Mizăm pe agresivitatea andaluzilor atunci când vine vorba de meciuri jucate pe teren propriu, iar jucătorii de la Sevilla au arătat chiar recent că sunt capabili de 13 faulturi într-un meci tare (confruntarea cu Real Madrid, încheiată la egalitate, 1-1).

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Inter vs Salzburg
Pronostic:
1
Cota
1.30
Braga vs Real Madrid
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.40
Sevilla vs Arsenal
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi Sevilla
Cota
2.30
Galatasaray vs Bayern Munchen
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.40
Cota finala: 5.86
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro