Ponturi Pariuri Fotbal Benfica vs Real Sociedad

BETANO

Benfica Lisabona și Real Sociedad se înfruntă marți, de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei D din Liga Campionilor. Benfica merge ceas în competiția internă, 21 de puncte obținute în primele 8 runde, dar lotul pe care îl are Roger Schmidt la dispoziție cere mai mult. Cere și performanță europeană! Lusitanii au pierdut primele două partide din Liga Campionilor, poate nemeritat. Au fost prestații bune contra lui Salzburg și Inter, dar cu mult ghionion. Dacă tot am amintit lotul, să prezentăm cele mai interesante aspecte. Benfica, club obșnuit să vândă pe bani grei, a cheluit în vară cu 50 de milioane mai mult decât a obținut din plecări. O mutare mai mult decât inspirată se dovedește revenirea lui Angel Di Maria. Argentinianul a refuzat milioanele arabilor pentru clubul de suflet din Europa. Potrivit Transfermarkt, valoarea de piață a lotului atinge acum 360 de milioane de euro. Media de vârstă este una ideală performanței, 25.6 ani.

Real Sociedad este liderul grupei D din UEFA Champions League, o remiză acasă cu Inter și un triumf în deplasarea din Austria. Trupa pregătită de Imanol Alguacil nu are un bilanț la fel de bun în La Liga. A câștigat doar 5 dintre primele 10 partide jucate și ocupă poziția a 5-a. Bascii vin în Portugalia fără cea mai importantă achiziție a verii. Kieran Tierney, fundașul adus de la Arsenal, este accidentat. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Benfica - Real Sociedad: 

• în afara eșecului surprinzător cu Salzburg, jucat în inferioritate numerică din minutul 13, Benfica are victorii pe linie în meciurile jucate pe teren propriu sezonul acesta

• Real Sociedad a câștigat doar 2 dintre cele 5 deplasări stagionale

• Benfica are o medie extraordinară a ocaziilor de gol create în acest sezon, 18.75/meci

• Benfica are amintiri frumoase de la ultimul meci jucat acasă contra unei echipe din Spania. În sezonul 2021/2022, lusitanii învingeau Barcelona cu 3-0

• în istoria participărilor în Liga Campionilor, Real Sociedad a pierdut 5 dintre cele 8 meciuri jucate pe teren străin.

Cu Bet Builder de la Betano, pariul combinat 1X, peste 2.5 cartonașe în meci și peste 0.5 goluri Benfica are cota @1.75. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Benfica vs Real Sociedad
Pronostic:
1X & Benfica marchează & Peste 2.5 cartonașe în meci
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro