Ponturi Pariuri Fotbal Sevilla vs Arsenal

BETFAIR SPORTSBOOK

SEVILLA - ARSENAL

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Estadio Ramos Sanchez Pizjuan”, Sevilla primeste vizita celor de la Arsenal, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3 a Grupei B, din UEFA Champions League.

Dupa primele doua etape, Sevilla a acumulat doua puncte in aceasta grupa din Liga Campionilor, in urma a doua rezultate de egalitate contra celor de la Lens (1-1), respectiv PSV (2-2). De partea cealalta, Arsenal a gafat grav in runda precedenta, cand a plecat invinsa de pe ”Stade Bollaert-Delelis”, scor 1-2 impotriva celor de la Lens, asta dupa ce in prima etapa a reusit sa o spulbere pe PSV cu un sec 4-0. Arsenal si Sevilla s-au intalnit ultima data in vara anului precedent, intr-un meci cu caracter amical, dar cu un trofeu pus in joc. La acea vreme, trupa lui Arteta castiga categoric in fata spaniolilor cu un neverosimil 6-0, gratie reusitelor semnate de Saka (min. 10; min. 19), Gabriel Jesus (min. 13; min. 15; min. 77) si Nketiah (min. 88). Dupa un start de sezon extrem de slab, Sevilla si-a mai revenit in ultima perioada, iar in ultimele 8 meciuri a bifat doar o singura infrangere, 0-1 in fata Barcelonei, urmand ca in ultima etapa de campionat, disputata in week-end, dupa un meci destul de consistent, a incheiat la egalitate cu cei de la Real Madrid, scor 1-1. ”Tunarii” au un parcurs foarte bun in Premier League, acolo unde ocupa pozitia a 3-a, fiind la doar doua puncte in spatele liderului Tottenham. Arsenal a reusit o remiza in runda precedenta impotriva lui Chelsea, scor 2-2, asta dupa ce in minutul 48, formatia lui Pochettino conducea cu scorul de 2-0.

cota2.ro

  • Arsenal a cadrat numai putin de 14 suturi in primele doua meciuri din UEFA Champions League;
  • Gabriel Jesus si-a creat numai putin de 9 ocazii de gol in primele doua meciuri din UEFA Champions League;
  • Cel putin doua goluri s-au marcat in toate cele 5 intalniri directe, dintre Sevilla si Arsenal;
  • Gabriel Magalhaes a comis cel putin un fault in 9 din ultimele 11 meciuri jucate in tricoul ”tunarilor”;
  • Arsenal a beneficiat de cel putin 4 lovituri de colt in 11 din cele 12 meciuri disputate in acest sezon;
  • Sevilla a primit cel putin doua cartonase galbene in 11 din cele 12 meciuri disputate in acest sezon;
  • Sevilla si-a creat cel putin 15 ocazii de gol in 6 din cele 7 meciuri disputate in acest sezon, pe teren propriu.

Sevilla (4-3-3): Nyland - Navas, Gudelj, Ramos, Acuna - Sow, Soumare, Rakitic - Lukebakio, En-Nesyri, Ocampos

Arsenal (4-3-3): Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Rice, Partey - Saka, Jesus, Martinelli

Pontul meu pentru meciul Sevilla - Arsenal este ”Gabriel Magalhaes 1+ faulturi comise”, la o cota de 1.91, disponibila pe Betfair Sportsbook.

La acest pont avem o super cota marita de la 1.83, la 1.91. Mai precis, dupa de am adaugat selectia pe bilet, bifam casuta ”Mareste-ti Cota” pentru acest mic boost. In alta ordine de idei, fundasul brazilian de 25 de ani nu este un jucator dur, insa de multe ori comite greseli si e nevoit sa le ”repare” cu fault-uri cat mai departe de careul propriu. Consider ca acest va avea destul de multe probleme in acest meci, in special cu Lukebakio si Ocampos, jucatori care apar foarte bine intre linii, sunt rapizi si care, conform statisticilor, sunt printre cei mai faultati jucatori din lotul spaniolilor. Consider ca Magalhaes are sanse mari sa comita astazi cel putin un fault, iar aceasta cota este una destul de value, avand in vedere ca la alte case nu depaseste valoarea de 1.60.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Sevilla vs Arsenal
Pronostic:
Gabriel Magalhaes 1+ faulturi comise
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 9.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro