Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 18.85

BETANO

Manchester United și FC Copenhaga se înfruntă marți, de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei A din Liga Campionilor. Manchester United a legat două victorii de moral în Premier League, ambele cu același scor, 2-1, împotriva lui Brentford și Sheffield United. Erik Ten Hag e obligat acum să redreseze și situația din grupa de Liga Campionilor. „Diavolii roșii” au fost învinși în primele 2 runde, 2-3 acasă cu Galatasaray și 3-4 pe terenul lui Bayern. 

FC Copenhaga stă mai bine în grupă. Campioana Danemarcei a scos un egal la Istanbul, în runda inaugurală, scor 2-2. Trupa pregătită de Jacob Neestrup are al doilea cel mai slab lot din Ligă, cotat la 66 de milioane de euro, și trebuie să își distribuie energia și pentru competiția internă. Copenhaga e lider după 12 runde, dar are un singur punct avans față de urmăritoarele Silkeborg și Brondby. 

cota2.ro

• Rasmus Hojlund, atacantul lui Manchester United, este golgeterul actualei ediții de Liga Campionilor. A marcat 3 goluri, o dublă cu Galatasaray și o reușită contra lui Bayern

• Manchester United și FC Copenhaga s-au mai înfruntat recent, în anul pandemiei, în sferturile Europa League. Englezii s-au calificat după prelungiri, dar dominarea a fost autoritară: 14-0 la șuturi expediate pe spațiul porții

• Rasmus Hojlund valorează cu doar un milion de euro mai puțin decât întreg lotul lui FC Copenhaga.

Pe Betano, cota pentru 2+ șuturi pe poartă expediate de Rasmus Hojlund este @2.40. 

--------------------------------

RC Lens și PSV Eindhoven sunt adversare în runda cu numărul 3 a grupei B din Liga Campionilor. Lens este liderul surprinzător al grupei. Vine după o victorie mare, 2-1 contra lui Arsenal, tot pe teren propriu. În campionat, formația antrenată de Franck Haise ocupă doar locul 15, primul deasupra zonei retrogradării. 

PSV Eindhoven pare să dea o luptă pentru titlu în Eredivisie contra lui Feyenoord. Formația pregătită din iulie de Peter Bosz a început perfect campionatul, 9 victorii din tot atâtea posibile, și un golaveraj 30-3. A venit momentul să producă rezultate și în Champions League, acolo unde are un singur punct obținut în primele două runde. Forma în care se află Luuk de Jong este un argument important. 

• în vara lui 2022, PSV achita clauza de 3 milioane de euro pentru transferul lui Luuk de Jong de la Sevilla. Se dovedește cea mai bună mutare a ultimilor ani

• Luuk de Jong a înscris 7 goluri și a oferit 5 pase decisive în primele 9 etape din Eredivisie

• Luuk de Jong are un gol și în grupa de Liga Campionilor, în remiza 2-2 cu Sevilla

• 11 șuturi expediate spre porțile adverse are Luuk de Jong în actuala ediție a Ligii Campionilor.

Pe Betano, cota pentru 1+ șuturi pe poartă expediate de Luuk de Jong este @1.40.

---------------------------------

SC Braga și Real Madrid se duelează de la ora 22:00 în runda cu numărul 3 a grupei C din Liga Campionilor. Braga s-a strecurat printre granzii Porto, Benfica și Sporting, obținând o calificare spectaculoasă în grupele Ligii Campionilor. Portughezii pregătiți de Artur Jorge nu s-au făcut de râs până în acest punct. Au 3 puncte, o revenire senzațională în deplasarea cu Union Berlin, victorie 3-2. Braga stă binișor și în competiția internă, locul 4, cu 16 puncte obținute în 8 etape. 

Real Madrid a început cum nu se putea mai bine ediție de Liga Campionilor. Le-a învins pe Union Berlin, scor 1-0, și pe Napoli, scor 3-2. Ambele triumfuri au avut un numitor comun, geniul lui Jude Bellingham. Mijlocașul englez este motorul echipei și în La Liga. Madrilenii sunt primii după 10 etape. 

• Jude Bellingham este golgeterul din La Liga, cu 8 goluri marcate 

• Jude Bellingham a salvat-o pe Real Madrid în meciul cu Union, gol marcat în al 4-lea minut al prelungirilor, pentru o victorie 1-0

• Jude Bellingham a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă și în victoria contra lui Napoli

• 7 ocazii de gol, dintre care 3 șuturi pe spațiul porții, a expediat Bellingham în primele două runde din grupă.

Pe Betano, cota pentru 2+ șuturi pe poartă expediate de Jude Bellingham este @2.00.

------------------------------------

FC Union Berlin și Napoli se înfruntă de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei C din Liga Campionilor. Union Berlin se află la prima participare din istorie în grupele Ligii Campionilor. În primele două partide, formația antrenată de Urs Fischer a avut mult ghinion, combinat și cu o lipsă de experiență. Nemții au pierdut în ultimul minut la Madrid, iar pe Braga au condus-o cu 2-0 la pauză, pierzând 2-3. Situația nu este roz nici în Bundesliga. Union a ajuns la 5 înfrângeri consecutive și este prima deasupra liniei retrogradării. 

Nici Napoli nu se ridică la așteptările stabilite sezonul trecut, când a cucerit titlul. Rudi Garcia încă nu s-a făcut înțeles în fața elevilor lui, iar oaspeții de astăzi sunt doar pe locul 4 în Serie A, la 5 puncte în spatele liderului Inter. În grupa de Ligă, Napoli are 3 puncte, o victorie cu emoții obținută la Braga, scor 2-1.

• primele două goluri marcate de Union Berlin în Liga Campionilor poartă semnătura lui Sheraldo Becker, atacant surinamez de 28 de ani

• Sheraldo Becker a înscris o dublă în 7 minute contra celor de la Braga

• 6 ocazii de gol și-a creat Sheraldo Becker în primele 2 runde din Ligă. A expediat 2 șuturi pe spațiul porților adverse

• Union Berlin are o medie bună a ocaziilor create în acest sezon de Bundesliga, 13.62 oportunități/partidă.

Pe Betano, cota pentru 1+ șuturi pe poartă expediate de Sheraldo Becker este @1.87.

--------------------------------------

Galatasaray și Bayern Munchen deschid seara de Liga Campionilor, astăzi, de la ora 19:45, cu duelul din grupa A. Galatasaray, campioana Turciei, are un start istoric de sezon. A disputat 17 meciuri, în Liga Campionilor și în competiție internă, și încă nu a cunoscut gustul înfrângerii. În Champions League a obținut și o victorie imensă, 3-2 pe Old Trafford, contra lui Manchester United. Cu Mauro Icardi în forma carierei, gruparea cim-bom a strâns 25 de puncte din 27 posibile în campionat. 

Bayern Munchen a avut prestații șovăielnice în prima parte a sezonului, inclusiv un eșec categoric în Supercupă. Tuchel a redresat lucrurile după ce și-a primit atacantul dorit, pe Harry Kane. Cu toate astea, bavarezii ocupă doar locul 3 în Bundesliga, sub Leverkusen și Stuttgart. În Ligă au punctaj maxim, dar au tremurat în disputele cu Manchester United, 4-3, și Copenhaga, 2-1.

• 14 goluri a marcat Mauro Icardi în acest sezon. Și este abia luna octombrie! 

• Mauro Icardi a înscris o dublă și în victoria obținută de Galatasaray în week-end, 2-1 contra rivalei Besiktas

• Icardi a contribuit la victoria lui Galatasaray cu Manchester United, marcând golul decisiv în minutul 81 

• 4 șuturi pe spațiul porților adverse a expediat Mauro Icardi în primele două partide din grupa de Liga Campionilor. 

Pe Betano, cota pentru 1+ șuturi pe poartă expediate de Mauro Icardi este @1.50. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manchester United vs Copenhaga
Pronostic:
Hojlund 2+ șuturi pe poartă
Cota
2.40
Lens vs PSV Eindhoven
Pronostic:
Luuk De Jong 1+ șuturi pe poartă
Cota
1.40
Braga vs Real Madrid
Pronostic:
Bellingham 2+ șuturi pe poartă
Cota
2.00
Union Berlin vs Napoli
Pronostic:
Sheraldo Becker 1+ șuturi pe poartă
Cota
1.87
Galatasaray vs Bayern Munchen
Pronostic:
Icardi 1+ șuturi pe poartă
Cota
1.50
Cota finala: 18.85
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro