Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.12

Superbet

Pentru cea de a 2-a zi de meciuri din Liga Campionilor am "fabricat" o cota 2,15 la Superbet din 3 evenimente.


cota2.ro

FC BARCELONA - SAKHTAR DONETSK (ora 19:45)


* Cu 6 puncte dupa primele doua meciuri din grupa H, catalanii se gandesc mai mult la El Clasico de sambata cu Real Madrid si recuperarea jucatorilor accidentati. Ucrainenii au 3 puncte si spera sa profite de acest lucru, mai ales ca FC Porto (tot 3 puncte) se deplaseaza la Antwerp, unde ar putea lua toate punctele.

* Barca are golaveraj 6-0 in grupa, castigand cu Antwerp (5-0) si cu FC Porto (1-0). Sakhtar are golaveraj 4-5, a pierdut cu FC Porto (1-3), dar a luat toate punctele la Antwerp (3-2).

* Lewandowski, De Jong, Raphinha, Kounde, Pedri vor lipsi sigur azi, Xavi sperand sa recupereze din ei pentru Clasico, Balde si Lamine Yamal sunt refacuti, dar e posibil sa fie menajati. Totusi, nume precum Joao Felix, Ferran Torres sau Gundogan se vor regasi printre titulari, alaturi de minunatii pusti din La Masia, precum Guiu, cel care a decis victoria cu Bilbao.

* Ucrainenii l au demis pe antrenorul olandez Van Leeuwen si l-au coborat pe banca tehnica pe directorul sportiv Dario Srna, iar fostul capitan al marelui Sakhtar se bazeaza pe excelentul atacant Sikan, autor a 2 goluri in Belgia.


PARIUL pentru FC BARCELONA - SAKHTAR DONETSK este GG sau Peste 2,5 goluri - cota 1,33


FC ANTWERP - FC PORTO (ora 22:00)


* Celalalt meci al grupei H pune fata in fata doua echipe artagoase, dar portughezii au un plus de experienta si valoare in Liga Campionilor, belgienii fiind la prima participare. Gazdele nu au obtinut vreun punct in primele doua meciuri, avand golaveraj 2-8, in timp ce portughezii au 3 puncte, golaveraj 3-2.

* Mark Van Bommel, antrenorul lui Antwerp, nu se va baza pe 6 jucatori, toti accidentati, in timp ce Sergio Conceicao nu va miza pe Wendell, Pepe, Ivan Marcano si Gabriel Veron, toti accidentati.

* In weekend, belgienii au pierdut in campionat la Charleroi, in timp ce FC Porto si-a odihnit toti oamenii importanti intr-un meci de cupa castigat contra unei echipe modeste de liga a 3-a.

* Iranianul Taremi si brazilianul Evanilson vor incepe titulari in atacul "dragonilor", cei doi fiind principalii marcatori ai echipei.


PARIUL pentru FC ANTWERP - FC PORTO este Rezultat Final X2 - cota 1,35


CELTIC GLASGOW - ATLETICO MADRID (ora 22:00)


* Se anunta un duel pe cinste pe Celtic Park, in grupa E, scotienii fiind in foame de puncte, dar Atletico este intr-o forma de zile mari. Celtic n-are nici un punct dupa doua meciuri, iar spaniolii au 4, la fel ca Lazio, in timp ce Feyenoord are 3.

* Gazdele au golaveraj 1-4, iar Atletico 4-3, astfel ca ne asteptam la un meci de care pe care, mai ales ca spaniolii vin dupa 6 victorii consecutive in toate competitiile.

* Griezmann si Morata sunt exceptionali, ambii avand 14 goluri marcate in total in campionat si Liga Campionilor.

* Cholo Simeone nu i-a recuperat pe mai vechii accidentati Depay, Vitolo, Reinildo, Gimenez sau Barrios, dar asta n-ar trebui sa fie un impediment pemtru Atletico in a marca.


PARIUL pentru CELTIC - ATLETICO este Total goluri Atletico Peste 0,5 - cota 1,18


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Barcelona vs Sakhtar Donetsk
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.33
FC Antwerp vs FC Porto
Pronostic:
X2
Cota
1.35
Celtic Glasgow vs Atletico Madrid
Pronostic:
Total goluri Atletico - Peste 0,5
Cota
1.18
Cota finala: 2.12
Profit: 8.96
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro