Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.98

Superbet

Europa League si Conference League intra in scena azi, iar noi va propunem o cota 1,98 la Superbet formata din 3 evenimente.


cota2.ro

BAYER LEVERKSUSEN - QARABAG (ora 22:00)


* Derbyul grupei H din Europa League pune fata in fata echipele cu punctaj maxim dupa 2 runde. Nemtii au golaveraj 6-1, iar azerii 2-0.

* Bayer este intr-o forma formidabila, avand 11 victorii si un egal in cele 12 meciuri din toate competitiile. Echipa lui Xabi Alonso este, alaturi de Barca si Fenerbahce, una dintre cele 3 echipe neinvinse din Europa in vreun meci oficial in acest sezon.

* In fiecare meci disputat, Bayer a marcat minimum 2 goluri.

* Nici azerii nu stau deloc rau, avand 6 victorii si un egal in ultimele 7 jocuri oficiale, in 5 dintre acestea neprimind gol.

* Ramane de vazut ce formula va alege Xabi Alonso, doar brazilianul Arthur fiind accidentat, dar vestea buna e ca atacantul ceh Schick e total refacut. E posibil ca golgheterul nigerian Boniface (9 goluri in toate competitiile) sa inceapa jocul rezerva.


PARIUL pentru BAYER LEVERKUSEN - QARABAG este Rezultat Final 1 (are SuperAvantaj) - cota 1,22


FC ABERDEEN - PAOK SALONIC (ora 22:00)


* In Conference League, echipa lui Razvan Lucescu are punctaj maxim dupa 2 etape si e lider in grupa G, avand golaveraj 5-3. Scotienii au doar un punct, sunt pe locul 4 si au golaveraj 2-3.

* Grecii sunt in forma, au 5 victorii si 2 remize in ultimele 7 jocuri oficiale, in ultimele 6 marcand minimum 2 goluri per meci.

* PAOK a mai eliminat o echipa din Scotia in drumul spre grupe din acest sezon, pe Hearts (2-1 si 4-0).

* Aberdeen are si ea o serie de 5 meciuri fara infrangere (3 victorii si 2 egaluri), dar aceasta vine dupa una de 4 infrangeri consecutive.

* Absenti azi vor fi atacantul Miovski de la gazde si francezul Meite de la oaspeti, dar sarbul Zivkovic, cel mai in forma om al lui PAOK (8 goluri in toate competitiile) e anuntat titular.


PARIUL pentru FC ABERDEEN - PAOK este Rezultat Final X2 - cota 1,30


ZRINJSKI MOSTAR - LEGIA VARSOVIA (ora 22:00)


* Situatia din grupa E din Conference League este incredibila, toate cele 4 echipe avand cate 3 puncte dupa 2 runde si golaverajul este egal! Zrinjski este lidee, avand golaveraj 4-4, iar Legia are 3-3.

* In grupa, Legia a invins Aston Villa (3-2) si a pierdut la Alkmaar (0-1). Zrinjski a invins Alkmaar (4-3) si a pierdut la Birmingham (0-1)

* Polonezii au serie proasta, de 4 infrangeri la rand, ei marcand 5 goluri in ultimele 5 jocuri oficiale. Echipa bosniaca are 3 victorii, un egal si o infrangere in ultimele 5 jocuri oficiale.

* Cehul Pekhart (10 goluri in toate competiile) e anuntat titular in atacul Legiei.


PARIUL pentru ZRINJSKI - LEGIA este Total goluri Legia Peste 0,5 - cota 1,25


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bayer Leverkusen vs Qarabag
Pronostic:
1
Cota
1.22
FC Aberdeen vs PAOK Salonic
Pronostic:
X2
Cota
1.30
Zrinjski Mostar vs Legia Varsovia
Pronostic:
Total goluri Legia Peste 0,5
Cota
1.25
Cota finala: 1.98
Profit: 7.84
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro