Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanța vs UTA

Superbet

Într-o zi dominată de meciuri din Europa League și Conference League, să știți că avem parte și de un duel din SuperLigă!

Azi, de la 20:00, se joacă Farul - UTA, un duel restanță din cadrul etapei a 5-a, de pe vremea când campioana României încă avea planuri mari în cupele europene.

cota2.ro

De atunci, Farul nu doar că n-a ajuns în grupele din Conference League, dar a și suferit teribil în campionat. Totuși, elevii lui Gică Hagi au șansa să urce până pe locul 4, în cazul în care se vor impune în jocul din această seară.

  • În acest moment, Farul se află pe locul 7, cu 19 puncte. Cu un succes, ”marinarii” îi vor egala pe cei de la Universitatea Craiova, trupă aflată acum pe locul 4;
  • UTA e pe 14, loc de baraj, și a strâns doar 11 puncte în 12 partide. ”Bătrâna Doamnă” are 4 egaluri consecutive în SuperLigă.

În sezonul trecut, Farul s-a impus de fiecare dată în meciurile cu UTA. A fost succes scurt la Arad, 1-0, și victorie fără mari emoții la Ovidiu, scor 2-0.

În celelalte două partide de când UTA a revenit în prima ligă nu văzusem niciun gol. În sezonul 2021/2022, ambele confruntări directe s-au terminat fix așa cum au început - 0-0.

  • Farul nu mai e pe teren propriu atât de puternică în comparație cu sezonul trecut: 3 victorii, 1 remiză și 2 înfrângeri - așa arată parcursul de până acum de la Ovidiu;
  • 6 șuturi pe poartă a avut Farul la ultimul joc de acasă, egalul cu U Cluj, 1-1;
  • 4 luturi pe poartă a tras Farul în fața celor de la Sepsi, succes cu 2-1;
  • 3 șuturi a cadrat Farul în derby-ul pierdut cu FCSB, 0-1.

La Ovidiu vine acum însă UTA, o formație cu destul de multe probleme în compartimentul defensiv, în special la jocurile de pe teren străin! Într-un clasament al ”ieșirilor”, UTA e pe locul 15, cu doar 3 puncte strânse de ”afară”, fără niciun succes! Mai slabă e doar Botoșani!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul Constanța vs UTA
Pronostic:
Peste 5,5 șuturi pe poartă Farul
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro