Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.89

Superbet

Prima zi de weekend vine cu meciuri foarte interesante în oferta caselor de pariuri. Avem duel tare pe OZN-ul din Ploiești, acolo unde Petrolul primește vizita celor de la FCSB, dar, fără îndoială, meciul acestui final de săptămână se joacă în La Liga.

Barcelona și Real Madrid pregătesc un nou El Clasico de poveste, iar așteptările sunt mari, pentru că vorbim despre două echipe care sunt într-o formă excelentă. Dacă nu ești fan înrăit al uneia dintre ele, atunci în goluri ne punem toată încredere.

cota2.ro

De altfel, biletul de azi e focusat mai degrabă în direcția golurilor și mai puțin către soliste sau pariuri speciale.

Doar pentru SuperLigă, la Petrolul - FCSB, suntem tentați să vedem o egalitate, fie la pauză, fie la final. ”Lupii” speră să prindă un loc de playoff, în timp ce FCSB trage tare să intre în playoff de pe primul loc, cu un avans cât mai bun față de urmăritoare.

Doar că FCSB joacă foarte prost în ultima perioadă, iar acum Charalambous mai are o problemă: lipsește Florinel Coman! Principalul pericol al roș-albaștrilor este accidentat și va reveni abia la derby-ul cu Rapid. De-a lungul acestui sezon, FCSB a arătat că are probleme serioase în deplasările cu atmosferă agresivă, iar fix asta îi va aștepta pe Olaru și compania la Ploiești.

Restul incursiunilor sunt în Germania, liga a 2-a din Italia, unde așteptăm iar meci frumos de la Parma, și Elveția. De aici vrem goluri și ne folosim cu brio și de pariul de tip ”sau” pe care au început să-l aibă tot mai multe case de pariuri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Petrolul vs FCSB
Pronostic:
PSF X
Cota
1.75
Barcelona vs Real Madrid
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.34
Stuttgart vs Hoffenheim
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.33
Ascoli vs Parma
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.40
St. Gallen vs Grasshopper
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.35
Cota finala: 5.89
Profit: 48.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro