Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.88

BETANO

Azi incercam lucrurile simple (teoretic) si va propunem o cota 1,88 mergand pe mana a doua echipe puternice, care nu isi permit sa greseasca in campionatele din Anglia si Portugalia. Va propunem o cota 1,88 la Betano, ambele meciuri beneficiind de oferta de avans de două goluri.

LIVERPOOL - NOTTINGHAM FORREST (ora 16:00)

* Dupa 9 meciuri, Liverpool e pe locul 4, cu 20 de puncte si golaveraj 20-9 si trebuie sa ramana in plasa liderului Tottenham care a castigat vineri si s-a dus la 6 puncte. Forrest e pe 15, cu 10 puncte, golaveraj 10-12.

cota2.ro

* Trupa lui Klopp vine dupa doua victorii in cateva zile, tot pe Anfield (2-0 cu Everton in campionat si 5-1 cu Toulouse in Europa League), in timp ce Nottingham are o serie de 5 meciuri in care are 4 remize si o infrangere, toate in Premier League.

* Pe Anfield, gazdele nu au pierdut nici un un punct in cele 4 jocuri de campionat, avand golaveraj 11-2 .

* In deplasare, Nottingham a disputat 5 meciuri, are o victorie, o remiza si 3 infrangeri, golaveraj 4-7.

* Robertson si Thiago Alcantara (accidentati) plus Jones (suspendat) sunt absentii gazdelor, Danilo, Hudson-Odoi si Montiel, cei ai oaspetilor.

* Klopp va miza tot pe formidabilul Salah (7 goluri) in atac, Nunez(3), Jota, Gakpo, Diaz (toti cate 2) fiind variantele din care va alege ceilalti doi atacanti.

PARIUL pentru LIVERPOOL - NOTTINGHAM FORREST este Rezultat Final 1- cota 1,28

VIZELA - FC PORTO (ora 22:30)

* FC Porto e pe locul 4 dupa 8 jocuri, cu 19 puncte, golaveraj 11-6, iar cu o victorie azi, ajunge langa Benfica (22 pincte), pe prima pozitie in clasament.

* Cu 6 puncte si golaveraj 10-14, Vizela este deasupra liniei, pe locul 15.

* Ultimele 3 meciuri pentru echipa lui Sergio Conceicao au insemnat tot atatea victorii in 3 competitii diferite - campionat, cupa si Liga Campionilor.

* Gazdele au castigat ultimul joc, dar in cupa, in campionat avand 4 meciuri la rand in care au 2 remize si 2 infrangeri.

* Din cele 4 deplasari, FC Porto a castigat 3 si a pierdut un joc, avand golaveraj 5-3.

* Pe teren propriu, Vizela are 4 meciuri, o victorie, un egal si 2 infrangeri, golaveraj 6-7.

* Atacantii lui Porto sunt cam datori in campionat, brazilianul Evanilson - autorul unei triple acum cateva zile la Antwerp- avand doar 2 goluri, iar iranianul Taremi are doar unul.

PARIUL pentru VIZELA - FC PORTO este Rezultat Final 2 - cota 1,47


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Liverpool vs Nottingham Forrest
Pronostic:
1
Cota
1.28
Vizela vs FC Porto
Pronostic:
2
Cota
1.47
Cota finala: 1.88
Profit: 7.04
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro