Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

BETANO

BRIGHTON - FULHAM

De la ora 16:00, pe ”Amex Stadium”, Brighton primeste vizita celor de la Fulham, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 10, din Premier League.

”Pescarusii” au depasit perioada mai putin buna in care au obtinut doar doua puncte in 5 partide si au reusit sa bifeze un succes fara prea mari emotii impotriva celor de la Ajax, in UEFA Europa League. Trupa lui De Zerbi a aratat o forma buna pe propriul teren acolo unde au pierdut doar o singura data in acest sezon de Premier League, 1-3 contra celor de la West Ham. De partea cealalta, Fulham, in ciuda locului ocupat in campionat, nu a aratat deloc bine in jocurile disputate pe teren strain. Formatia lui Silva a cedat in ultima runda pe terenul celor de la Tottenham, scor 0-2, iar in acest sezon a bifat doar un succes in deplasare, 1-0 contra lui Everton.

cota2.ro

  • Brighton are a 4-a cea mai buna ofensiva din campionat (22 de goluri marcate);
  • Brighton a marcat cel putin doua goluri in ultimele 5 meciuri disputate pe teren propriu;
  • Brighton este echipa cu a 3-a cea mai mare medie de suturi pe poarta per meci (6.3).

Pontul meu pentru meciul Brighton - Fulham este ”Brighton castiga minim o repriza”, la o cota de 1.32, disponibila pe Betano.

NAPOLI - AC MILAN

De la ora 21:45, pe ”Stadio Diego Armando Maradona”, Napoli primeste vizita celor de la AC Milan, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 10, din Serie A.

Vecine de clasament in campionat, Napoli si AC Milan se intalnesc intr-unul dintre cele mai tari meciuri din acest week-end. Gazdele au un moral bun dupa succesul din UEFA Champions League contra celor de la Union Berlin, scor 1-0, in timp ce adversarii vin dupa un esec la scor de ”forfeit” in fata campioanei Frantei. Napoli nu se va putea baza in acest joc pe serviciile golgeterului Victor Osimhen, in timp ce la ”diavolul milanez” vor absenta Bennacer, Caldara, Chukwueze, Loftus-Cheek si Thiaw. In ultimul meci direct disputat la Napoli, trupa lui Pioli a deschis scorul in finalul primei reprize prin Giroud, iar gazdele au egalat la una dintre ultimele faze ale jocului prin marele absent de astazi, Osimhen. 

  • Napoli are a doua cea mai buna ofensiva din campionat (20 de goluri marcate);
  • Napoli este echipa cu cea mai mare medie de ocazii de gol per meci, din Serie A (18.4);
  • Cel putin doua goluri s-au marcat in 14 din ultimele 15 confruntari directe disputate la Napoli.

Pontul meu pentru acest meci este ”Peste 1.5 goluri & Ambele echipe primesc 1+ cartonase”, la o cota de 1.53, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Brighton vs Fulham
Pronostic:
Brighton castiga minim o repriza
Cota
1.32
Napoli vs AC Milan
Pronostic:
Peste 1.5 goluri & Ambele echipe primesc 1+ cartonase
Cota
1.53
Cota finala: 2.02
Profit: 10.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro