Ponturi Pariuri Fotbal Lazio vs Fiorentina

BETANO

Lazio - Fiorentina este duelul care închide etapa a 10-a din Serie A! Confruntarea de pe Olimpico va avea fluierul de start la ora 21:45.

Înainte de acest meci, Lazio e abia pe locul 9, cu 13 puncte, în timp ce Fiorentina se află pe poziția a 5-a, cu 17 puncte.

cota2.ro

După un început complicat în Serie A, Lazio a început să lege și victoriile în actuala stagiune. Trupa lui Sarri vine după 2 succese consecutive în campionat, însă forma bună de pe plan intern a fost întreruptă de meciul din grupele Ligii Campionilor cu Feyenoord. Italienii au fost depășiți complet, iar olandezii s-au impus cu 3-1!

Și Fiorentina a avut mijloc de săptămână cu duel european! Trupa din Florența participă în grupele din Conference League, acolo unde au demolat-o pe Cukaricki, scor 6-0.

Ultimul duel direct dintre Lazio și Fiorentina s-a terminat 1-1 și a avut loc tot pe Olimpico, în returul sezonului trecut:

  • 17 faulturi a făcut Fiorentina la ultima vizită pe terenul lui Lazio;
  • 13 faulturi a făcut Fiorentina la ultimul meci de campionat, eșecul de acasă cu Empoli, 0-2;
  • 14 faulturi a făcut Fiorentina la ultima deplasare din Serie A, succesul cu Napoli, scor 3-1.

Mai mult, în ultimele 3 meciuri directe cu Lazio, jucătorii Fiorentinei au avut de partea lor intensitatea și agresivitatea în dueluri. Minimum 13 faulturi au bifat fotbaliștii violeților la ultimele 3 jocuri cu Lazio.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lazio vs Fiorentina
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi Fiorentina
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: 9.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro