Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.09

BETANO

CORVINUL HUNEDOARA - SEPSI OSK

In etapa a doua din grupele Cupei Romaniei, Covinul Hunedoara primeste vizita detinatoarei trofeului, Sepsi OSK, echipa clasata pe pozitia a 9-a in primul esalon. Formatia lui Florin Maxim s-a calificat in faza grupelor dupa ce le-a eliminat pe Jiul Petrosani (4-1) si Csikszereda (4-2), urmand ca in prima etapa sa obtina toate cele 3 puncte din jocul cu Chindia Targoviste, echipa pe care au invins-o cu scorul de 2-0. De partea cealalta, formatia lui Ciobotariu vine dupa doua succese in campionat, reusind sa depaseasca acea pasa proasta in care au intrat dupa meciul de la Arad, contra UTA-ei. Covasnenii sunt obligati sa castige daca vor sa mai aiba sanse la calificarea in fazele eliminatorii, drept urmare, ma astept sa foloseasca o formula ofensiva, cu foarte multi titulari. Ma astept la goluri marcate de oaspeti si la cel putin un punct obtinut din acesta deplasare.

cota2.ro

OTELUL GALATI - FCSB 

Ambele echipe au cate 3 puncte obtinute dupa primul joc din grupe, iar duelul de la malul Dunarii se anunta unul foarte incins. Otelul s-a impus la Zalau in prima runda, scor 4-1, in timp ce FCSB a castigat la Bihor cu scorul de 2-0. Trupa lui Dorinel Munteanu e are un parcurs interesant in acest sezon de Superliga, bifand doua victorii, doua infrangeri si numai putin de 10 rezultate de egalitate. De partea cealalta, liderul din Superliga vine dupa un egal pe terenul Petrolului, scor 2-2, meci in care echipa gazda a reusit sa bifeze un punct in urma unei lovituri de pedeapsa, trasformata de Grozav in minutul 90+7. Avand in vedere ca in week-end au derby cu Rapid, cei de la FCSB vor apela in aceasta seara la multe rezerve precum Vlad, Cretu, Gogescu, Harut, Pantiru, Ovidiu Popescu, Ganea, Radaslavescu, Lixandru si Miculescu. In aceste conditii, nu cred ca se vor intoarce la Bucuresti fara gol sau goluri primite.

WOLFSBURG - RB LEIPZIG

In Cupa Germaniei, detinatoarea trofeului se va duela cu Wolfsburg in 16-imile competitiei, formatie pe care a reusit sa o invinga la zero in ultimele trei intalniri directe. Cu doar 12 puncte acumulate in primele 9 runde de campionat, Wolfsburg are totusi un moral bun inaintea acestui joc, avand in vedere ca vin dupa doua succese in ultimele doua meciuri, in care au reusit sa marcheze numai putin de 8 goluri. Intr-o forma buna se afla si RB Leipzig, echipa care in ultimele trei meciuri jucate in toate competitiile a bifat victorii pe linie si de fiecare data a reusit sa puncteze de cel putin trei ori. Ma astept la un joc cu multe reusite, avand in vedere ca ambele echipe au avut cifre bune pe plan ofensiv in acest sezon. Tinand cont si de faptul ca este un meci eliminatoriu, un gol marcat devreme poate deschide foarte mult partida si e destul de probabil sa avem un deznodamant cu foarte multe faze de poarta si implicit, reusite.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Corvinul Hunedoara vs Sepsi OSK
Pronostic:
X2 & Sepsi OSK marcheaza 1+ goluri
Cota
1.42
Otelul Galati vs FCSB
Pronostic:
Otelul Galati marcheaza 1+ goluri
Cota
1.60
Wolfsburg vs RB Leipzig
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.36
Cota finala: 3.09
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro