Ponturi Pariuri Fotbal CSA Steaua vs Rapid

Superbet

Rapid începe săptămâna meciurilor în care se va duela cu ambele echipe care se consideră ”Steaua”. Azi, de la 21:00, CSA Steaua și Rapid se întâlnesc într-un meci din grupele Cupei României, în timp ce duminică, de la 20:30, Rapid o întâlnește pe FCSB, pe Arena Națională, în SuperLigă.

În prima etapă, când a întâlnit o altă echipă din prima ligă, CSA Steaua a fost pulverizată de-a dreptul. U Cluj s-a impus cu 3-1, asta deși a avut 3-0 și putea să ridice și mai mult scorul, dacă Sabău nu făcea mai multe schimbări. Acum, cu un adversar chiar și mai bun decât ”Șepcile Roșii”, steliștii lui Oprița vor avea o viață și mai grea.

cota2.ro

Rapid a bifat și ea tot un 3-1 în prima etapă, însă pentru ea, cu un succes în deplasarea de la Botoșani. Cu un succes și în fața celor de la Steaua, Rapidul lui Bergodi își va semna, în proporție foarte clară, calificarea în faza superioară a Cupei.

Ținând cont că în weekend va avea derby-ul cu FCSB din campionat, Bergodi va efectua, în mod clar, mai multe schimbări în echipa de start. Totuși, pentru Rapid, în acest an, Cupa este obiectivul principal, așa că nu vom vedea chiar o echipă plină de puști sau de rezerve.

CSA Steaua traversează cel mai slab sezon de liga a 2-a de când a promovat, iar Daniel Oprița și-a anunțat deja plecarea de la echipă. Antrenorul e nemulțumit că nu i s-a propus prelungirea înțelegerii, iar de la 1 ianuarie va intra în ultimele 6 luni de contract.

  • Diferența de valoare este evidentă și este clar în favoarea Rapidului! Chiar dacă nu va beneficia de aportul lui Rrahmani sau Petrila, accidentați, orice alt jucător de rezervă al lui Bergodi e peste tot ce are la dispoziție Oprița în acest sezon;
  • Rapid este cea mai ofensivă echipă din SuperLigă! 29 de goluri în 14 runde au înscris giuleștenii, peste CFR Cluj (28) și FCSB (27);
  • 16 goluri a primit Steaua în 11 etape din Liga a 2-a;
  • ”Militarii” sunt abia pe locul 11 și au bifat doar 3 succese în această primă parte de sezon.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CSA Steaua vs Rapid
Pronostic:
2 pauză / 2 final & Peste 2,5 goluri
Cota
3.05
Cota finala: 3.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro