Ponturi Pariuri Fotbal Poli Iași vs Oțelul Galați

Superbet

Poli Iași și Oțelul Galați dau startul etapei a 15-a din SuperLigă azi, de la 18:00. După ce au promovat, la braț, din liga secundă, trupele lui Leo Grozavu și Dorinel Munteanu se descurcă mult peste așteptări și în prima ligă.

După 14 meciuri, Poli și Oțelul sunt vecine de clasament, locurile 10 și 11, și au același număr de puncte: 16!

cota2.ro

Plecate la drum cu obiectivul clar de a rămâne în SuperLigă și pentru sezonul următor, grupările moldave au șanse mari să aibă un an competițional fără grija retrogradării.

Dacă Poli Iași și-a făcut punctele din mai multe succese (4), plus cele 4 remize, Oțelul deține recordul de egaluri: 10! Pe lângă cele zece remize, elevii lui Dorinel Munteanu au reușit să câștige doar două meciuri: 1-0 cu Dinamo și 2-0 cu FCU Craiova.

  • Înainte de confruntarea directă, ambele formații vin după 2 remize consecutive în campionat;
  • Totuși, Oțelul a fost activă și acum câteva zile, când a evoluat cu FCSB în Cupa României și a smuls o remiză în prelungiri, scor 1-1.

De obicei, pe meciurile Oțelului se pun pariuri multe pe remize, pe goluri destul de puține, dar și pe faulturi! De la revenirea în SuperLigă, Dorinel Munteanu a transformat echipa într-una cu foarte multe agresivitate și o excelentă pregătire fizică.

Totuși, aproximativ pe același stil la nivel de agresivitate poate fi și Poli Iași, în special când echipa îl are pe marginea terenului pe antrenorul Leo Grozavu.

Cel mai probabil, va ploua cu faulturi în Copou, poate chiar și cu multe cartonașe galbene, dar nu vom fi previzibili și nu vom avea atenție pe Oțelul de această dată.

Pentru că joacă acasă, pentru că va avea publicul de partea ei și pentru că Leo Grozavu recomandă pressing după pierderea balonului, Poli Iași ar putea să ne ajute să prindem un pariu pe speciale la meciul din această după-amiază.

  • 18 faulturi a făcut Poli Iași la ultimul meci de pe teren propriu, remiza cu FCU Craiova, 1-1;
  • 14 faulturi a bifat Poli Iași la penultimul meci de acasă, cu Petrolul, scor 0-0;
  • 17 faulturi au suferit jucătorii Oțelului la ultima deplasare din SuperLigă, remiza cu CFR, 0-0.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Poli Iași vs Oțelul Galați
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Poli Iași
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro