Ponturi Pariuri Fotbal Newcastle vs Arsenal

BETANO

Newcastle și Arsenal se întâlnesc într-un meci cu parfum de Liga Campionilor, într-o partidă care contează pentru etapa cu numărul 11 din Premier League.

”Coțofenele” respiră greu în primul sezon de la revenirea în UCL și sunt abia pe locul 6 în campionat. Arsenal abordează această deplasare de pe poziția secundă.

cota2.ro

  • După 10 etape, Newcastle a strâns 17 puncte, la 6 lungimi distanță de locul 4, ocupat de Liverpool, ultimul care permite accesul în grupele Ligii;
  • Tot după 10 meciuri din acest sezon, Arsenal are 24 de puncte, la egalitate de puncte cu Mancester City, dar cu două mai puțin față de liderul Tottenham.

În ultimele 5 etape de Premier League, traseul e identic pentru ambele combatante de azi: 3 victorii și 2 remize!

În sezonul trecut, Arsenal i-a luat 4 puncte lui Newcastle. A fost 0-0 pe ”Emirates” și 2-0 pentru ”tunari” în deplasarea de pe ”St. James”.

La nivel de lot, avem absențe importante atât pentru Arteta, cât și pentru Eddie Howe: Jesus, Partey și Timber sunt out pentru Arsenal, în timp ce la Newcastle nu pot evolua Barnes, Botman, Isak, Murphy și Tonali.

  • Pe teren propriu, Newcastle a pierdut doar în fața lui Liverpool, într-un meci care le-a scăpat incredibil ”coțofenelor”. Cu om în plus și cu avantaj pe tabelă, Newcastle a fost întoarsă de Liverpool, scor 2-1;
  • Arsenal e neînvinsă pe teren străin în acest sezon: 3 victorii și 1 remiză. Ultima ieșire s-a terminat la egalitate, 2-2 cu Chelsea, într-o revenire de la 0-2.

Va fi o atmosferă impresionantă în tribune, iar gazdele vor avea parte de o motivație suplimentară din partea fanilor. Pentru că e un meci în care clișeul cu ”joc de 1X2” stă în picioare, noi vom alege zona pariurilor speciale:

  • 16 faulturi a făcut Newcastle la ultimul meci de acasă cu Arsenal;
  • 16 faulturi a făcut Newcastle la penultimul meci disputat împotriva lui Arsenal;
  • 12 faulturi au suferit jucătorii lui Arsenal la ultimul joc de pe teren străin, înfrângerea cu West Ham, din Cupa Ligii.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Newcastle vs Arsenal
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Newcastle
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 9.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro