Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.79

Superbet

După două zile consecutive cu pariuri câștigătoare din zona ”faulturilor”, pentru duminică avem bilet bonus: două speciale puse pe același tichet, la o cotă care aproape se înfrățește cu 4,00!

Ne facem încălzirea în Spania, acolo unde Villarreal - Bilbao e meciul pe care îl căutăm, iar finalul serii ne prinde pe Arena Națională, la derby-ul FCSB - Rapid.

cota2.ro

Emoțiile încep de la 19:30, atunci când pornește la drum duel iberic de pe bilet! Villarreal, locul 12, primește vizita lui Bilbao, locul 7.

Între cele două formații sunt 6 puncte diferență, așa că meciul direct devine și mai important, mai ales în lupta celor două echipe de a prinde, la final de sezon, clasare pe locuri de cupă europeană.

  • Ultimul meci direct s-a terminat rău pentru basci! Villarreal a câștigat cu 5-1, pe teren propriu. În turul din sezonul trecut câștigase Bilbao, la limită, 1-0;
  • De altfel, meciurile directe sunt întotdeauna cu un mic avans pentru gazde;
  • 15 faulturi a făcut Villarreal la ultimul meci de pe teren propriu, cu Alavesul lui Ianis Hagi;
  • ”Submarinul galben” e printre grupările care faultează cel mai mult din La Liga. De exemplu, Villarreal are o medie de 13,9 faulturi făcute pe meci în acest debut de sezon! Getafe e lider la ”ciomăgeală”, cu o medie de, atenție, 19 faulturi pe meci!!!

Pentru duelul dintre FCSB și Rapid nu trebuie să venim cu detalii de background! Toată lumea cunoaște cum arată confruntările dintre cele două rivale, iar acum nu va fi cu nimic altfel! Multă agresivitate, spirite încinse, încrâncenare și dueluri tari pentru fiecare centimetru de teren.

Să sperăm, nu doar de dragul biletului, că vedem și ceva fotbal. Dar, dacă nu se poate, măcar să ne concentrăm pe ieșirile în decor ale gazdelor.

După multe remize, cu emoția pierderii fotoliului de lider, FCSB trebuie să vină cu alt suflu în fața propriilor suporteri. Peste 40.000 de spectatori sunt așteptați pe Arena Națională.

  • 14 faulturi a făcut FCSB la ultimul meci cu Rapid de pe Arena Națională, câștigat de giuleșteni cu 5-1;
  • 20 de faulturi a bifat FCSB la ultimul derby cu Rapid jucat în Giulești;
  • 14 faulturi a făcut FCSB la penultimul meci cu Rapid de pe teren propriu.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Rapid
Pronostic:
Peste 14,5 faulturi FCSB
Cota
1.85
Villarreal vs Athletic Bilbao
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Villarreal
Cota
2.05
Cota finala: 3.79
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro