Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Rayo Vallecano

BETFAIR SPORTSBOOK

REAL MADRID - RAYO VALLECANO

De la ora 22:00, pe ”Estadio Santiago Bernabeu”, Real Madrid primeste vizita celor de la Rayo Vallecano, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 12, din LaLiga.

”Galacticii” ocupa pozitia secunda in ierarhia din Spania, insa cu un succes in aceasta seara poate egala liderul surpriza, Girona, echipa care in aceasta etapa s-a impus cu 4-2 pe terenul celor de la Osasuna. Real Madrid are un moral excelent inaintea acestui joc, tinand cont ca in runda precedenta a trecut de marea rivala cu scorul de 2-1. Rayo nu are un sezon rau, ba chiar au ajuns la 7 runde fara infrangere, asta dupa ce in primele runde au bifat o infrangere usturatoare contra celor de la Atletico Madrid, scor 0-7. Duelurile de pe ”Bernabeu” s-au incheiat mereu prost pentru acestia, cea mai dura infrangere venind in urma cu aproximativ 8 ani de zile cand Bale, Ronaldo si Benzema faceau spectacol, iar ”Los Blancos” se impuneau cu un neverosimil 10-2. Personal, la cum arata Real in acest sezon, ma astept sa se impuna fara prea mari emotii in aceasta seara. 

cota2.ro

  • Real Madrid are cea mai buna defensiva din campionat (8 goluri primite);
  • Real Madrid are cea mai mare medie de ocazii de gol per meci (17.5) si cea mai buna medie de suturi pe poarta per meci (7.2), din acest sezon;
  • Rayo Vallecano are una dintre cele mai mari medii de faulturi comise per meci din campionat, ocupand locul 4 intr-un astfel de clasament (16.5);
  • Real Madrid s-a impus in ultimele 12 meciuri directe disputate pe ”Santiago Bernabeu”;
  • Real Madrid a marcat minim doua goluri in 11 din ultimele 12 meciuri directe disputate pe propriul teren;
  • Rayo Vallecano a comis numai putin de 94 de faulturi in cele 6 deplasari din acest sezon;
  • Rayo Vallecano a primit 18 cartonase galbene si 2 cartonase rosii in cele 6 deplasari din acest sezon.

Pentru acest joc am ales sa mizez pe Ivan Balliu, fundasul dreapta al celor de la Rayo Vallecano, jucator cu statistici foarte interesante, atat in aceasta editie de campionat, cat si in jocurile contra celor de la Real Madrid. Fundasul albanez il va avea ca adversar direct pe Vinicius Jr., jucator cu un dribling in regim de viteza absolut fantastic. 

  • Conform cifrelor publicate de CIES Football Observatory, Vinicius Jr. se claseaza pe primele pozitii intr-un clasament al dribling-urilor, avand o medie de un dribling reusit la 15 minute si 32 de secunde jucate si o rata de succes de 50.3% in meciurile contra adversarilor de top.
  • Ivan Balliu a comis cel putin un fault in 9 din cele 11 etape, insa in ultimele 4 meciuri dintre Real Madrid si Rayo Vallecano, acesta a comis, de fiecare data, cel putin doua faulturi si a inregistrat o medie de 2.75 faulturi per 90 de minute jucate. Mai mult decat atat, in 3 din cele 4 meciuri, fundasul albanez a incasat si cartonas galben.
  • Arbitrul acestei confruntari este Juan Martinez Munuera, un central cu numai putin de 5 apartitii in acest sezon de LaLiga, in care a dictat aproximativ 113 faulturi si a acordat 29 de cartonase galbene, respectiv 3 cartonase rosii. Ultimul meci arbitrat pe ”Bernabeu” dateaza din luna mai, atunci cand Real Madrid a primit vizita celor de la Getafe, meci in care a acordat 23 de lovituri libere pentru ”galactici”, in urma faulturilor comise de echipa oaspete.

Pontul meu pentru meciul Real Madrid - Rayo Vallecano este ”Ivan Balliu 2+ faulturi comise”, la o cota de 2.40, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Real Madrid vs Rayo Vallecano
Pronostic:
Ivan Balliu 2+ faulturi comise
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro