Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

Superbet

Ziua de luni încă își trage ecourile pentru etapele din weekend, așa că vom profita de meciurile rămase în ofertă pentru un nou bilet în care ne punem bazele.

O ”dublă” și un pariu din zona de ”sau” vor fi alegerile pentru cele două selecții din SuperLiga, respectiv Premier League.

cota2.ro

HERMANNSTADT - CFR CLUJ (21:00) - Încălzirea ne-o facem pe plaiuri mioritice, acolo unde Hermannstadt și CFR Cluj trag cortina peste runda cu numărul 15 din SuperLigă. După ce FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, CFR are șansa să preia fotoliul de lider. Desigur, pentru asta este nevoie ca elevii lui Mandorlini să câștige deplasarea de la Sibiu.

În acest moment, CFR e pe 2, cu 30 de puncte, FCSB e prima, cu 31 de puncte, în timp ce Hermannstadt își așteaptă adversarii de pe locul 7, cu 20 de puncte.

  • CFR Cluj n-a câștigat ultimele 2 deplasări din campionat, cu Rapid și Dinamo, dar fosta campioană speră să găsească drumul spre victorie în meciul de azi;
  • CFR Cluj a pierdut ultimul meci oficial cu Hermannstadt, disputat la Cluj, dar ”feroviarii” s-au impus la ultimul direct din deplasare. Cu sibienii din postura de gazde, CFR a câștigat cu 3-2, în urmă cu un an;
  • Tot 3-2 pentru CFR s-a terminat și cel mai recent duel, o partidă de verificare disputată în vară.

TOTTENHAM - CHELSEA (22:00) - În Premier League se închide etapa a 11-a cu un meci care se anunță foarte interesant. Tottenham vrea să-și recupereze prima poziție, dar Spurs e obligată s-o bată pe Chelsea, echipă care continuă prestațiile dezamăgitoare în acest sezon.

Dacă Spurs e pe 2, cu 26 de puncte și un meci în minus față de liderul City, Chelsea e prăbușită pe locul 13, cu doar 12 puncte adunate în 10 runde.

  • 22 de goluri a marcat Tottenham în 10 meciuri - medie de 2,2 goluri per meci;
  • 13 goluri a înscris Chelsea în 10 etape - medie de 1,3 goluri per meci;
  • La nivel de goluri primite, nivelul e asemănător. Tottenham a încasat 9 goluri, Chelsea a scos mingea din poartă de 11 ori;
  • În sezonul trecut, Tottenham a luat 4 puncte din meciurile cu Chelsea: 2-0 pe teren propriu și 2-2 pe Stamford Bridge.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hermannstadt vs CFR Cluj
Pronostic:
X2
Cota
1.40
Tottenham vs Chelsea
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.39
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro