Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham vs Chelsea

BETFAIR SPORTSBOOK

TOTTENHAM - CHELSEA

In aceasta seara, de la ora 22:00, Tottenham primeste vizita celor de la Chelsea, in ultimul meci al rundei cu numarul 11, din Premier League.

Tottenham a cazut pe locul secund in campionat dupa ce Manchester City a avut recital in week-end cu cei de la Bournemouth, echipa pe care a invins-o cu scorul de 6-1. Trupa lui Ante Postecoglou poate reveni pe prima pozitie in cazul unui succes, in aceasta seara, contra celor de la Chelsea, una dintre marile rivale ale acestora. Tottenham vine dupa un succes la limita contra celor de la Crystal Palace, scor 2-1, meci in care desi au avut aproximativ 76% posesie, nu si-au creat decat 10 ocazii de gol. De partea cealalta, Chelsea a pierdut surprinzator in ultima runda contra celor de la Brentford, chiar pe ”Stamford Bridge”, scor 0-2, asta dupa ce formatia lui Pochettino se afla pe o panta ascendenta in urma rezultatelor pozitive, din precedentele trei meciuri. Ultima confruntare directa a fost adjudecata de Spurs, scor 2-0, gratie reusitelor semnate in repriza secunda de Oliver Skipp (min. 46), respectiv Harry Kane (min. 82). 

cota2.ro

Tottenham este singura echipa fara infrangere in acest sezon de Premier League, iar la cum arata jocul propus de tehnicianul australian, se anunta un sezon bun pentru ”pintenati”. Tottenham tine mult de minge, insa si stie ce sa faca cu ea, conform statisticilor ofensive din aceste prime 10 etape. Spurs are a doua cea mai mare medie de ocazii de gol per meci (17.8) si a doua cea mai mare medie de suturi pe poarta per meci (6.2), din campionat. Mai mult decat atat, in cele 4 meciuri disputate pe teren propriu in acest sezon, contra lui Manchester United, Sheffield Utd, Liverpool si Fulham, acestia au marcat de fiecare data minim doua goluri, si-au creat 84 de ocazii de gol si au cadrat aproximativ 29 de suturi.

Chelsea este una dintre cele mai ghinioniste echipe din acest sezon de Premier League, avand in vedere ca a luat bara la tinta de 6 ori, in primele 10 etape. Pochettino a venit cu o filozofie noua la Chelsea care se bazeaza exclusiv pe posesia mingii, iar cifrele arata destul de bine. ”Albastrii” au un procentaj al posesiei per meci de aproximativ 62%, ocupand pozitia a treia la acest capitol, in acest sezon, dupa Manchester City (63.3%) si adversara de azi, Tottenham (62.4%). Deasemenea, pasele precise sunt si ele in numar foarte mare, mai exact o medie de 540 per meci, dintr-un total de 610 incercari.

  • Heung-Min Son are un sezon excelent pana in momentul de fata, acesta reusind sa puncteze de 8 ori in primele 10 meciuri. Mai mult decat atat, sud-coreeanul este si unul dintre cei mai periculosi jucatori ofensivi din Premier League, cu o medie de 3.14 ocazii de gol per 90 minute de joc. ”Septarul” lui Spurs a cadrat cel putin un sut pe poarta in ultimele 7 meciuri din Premier League, iar in acest sezon are o medie de 1.57 suturi cadrate per 90 minute de joc.
  • Gugliermo Vicario, portarul italian al gazdelor, este una dintre surprizele placute din actualul sezon. Transferat de la Empoli in vara acestui an pentru aproximativ 20 de milioane de euro, acesta nu a dezamagit absolut deloc, ba chiar si-a pus amprenta in unele rezultate pozitive obtinute de echipa sa. Vicario a avut numai putin de 33 de parade in primele 10 etape din acest sezon, reusind in fiecare meci sa pareze cel putin doua suturi cadrate de adversari.
  • Cristian Romero si Thiago Silva sunt doua ”piese” extrem de importante in angrenajul celor doua defensive, iar majoritatea ”baloanelor” trec prin gheata lor atunci cand echipa construieste fazele ofensive. In ultimele 7 etape, Romero a expediat aproximativ 661 de pase, mai exact o medie de 91.42 de pase per meci, in timp ce Thiago Silva a expediat aproximativ 837 de pase in acest sezon, iar in 90% din meciuri a inregistrat minim 50 de pase.

Pontul meu pentru meciul Tottenham - Chelsea este ”Heung-Min Son are minim un sut pe poarta + Portarul lui Tottenham realizeaza minim doua parade + Cristian Romero si Thiago Silva incearca sa trimita minim 50 de pase fiecare”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Tottenham vs Chelsea
Pronostic:
Heung-Min Son are minim un sut pe poarta + Portarul lui Tottenham realizeaza minim doua parade + Cristian Romero si Thiago Silva incearca sa trimita minim 50 de pase fiecare
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro