Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham vs Chelsea

Superbet

Tottenham și Chelsea închid runda cu numărul 11 din Premier League, astăzi, de la ora 22:00. Tottenham a rămas singura echipă neînvinsă în Premier League. A strâns 26 de puncte în primele 10 runde, iar cu o victorie astăzi ar urca pe prima poziție, peste Manchester City. Fanii sunt încântați de modul în care arată echipa sub comanda lui Ange Postecoglu. Antrenorul născut în Grecia nu s-a plâns de plecarea golgeterului Harry Kane și a găsit sistemul ideal, unul în care Heung-Min Son și James Maddison fac spectacol rundă de rundă. Dintre titularii din prima parte a stagiunii, doar italianul Udogie este incert astăzi, din cauza unor probleme musculare. 

Chelsea nu o duce la fel de bine ca rivala londoneză. A acumulat doar 12 puncte și ocupă locul 13, departe de zona cupelor europene. Vine și după un meci modest, eșec 0-2 chiar pe Stamford Bridge în fața lui Brentford. Mauricio Pochettino poate găsi scuze pentru aceste rezultate. Chelsea are o listă lungă de accidentați. În acest moment, antrenorul argentinian nu se poate baza pe Nkunku, Fofana, Chilwell, Chalobah, Chukwuemeka, Lavia, Broja sau Mudryk. O întreagă echipă absentă!

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înaintea derby-ului londonez Tottenham - Chelsea: 

• 22 de goluri a înscris Tottenham în primele 10 runde. Chelsea a marcat doar 13

• Heung-Min Son, starul lui Tottenham, ocupă locul secund în clasamentul marcatorilor din Premier League, cu 8 goluri

• James Maddison e pe 3 în clasamentul celor mai buni pasatori din Premier League, cu 5 pase decisive. Mijlocașul lui Tottenham a și marcat 3 goluri

• Tottenham a câștigat toate meciurile disputate pe teren proprou în acest sezon

• Tottenham a câștigat ultimul meci direct jucat acasă contra lui Chelsea, pe 26 februarie 2023, scor 2-0

• 17.80 ocazii de gol/meci și-a creat Tottenham în acest sezon, cea mai ridicată medie din Premier League. Chelsea are 13.60 oportunități/partidă

• 6.20 șuturi pe poartă/meci a expediat Tottenham în acest sezon. Chelsea stă mult mai prost, 4.10 execuții cadrate/partidă.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Tottenham este @2.40.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Tottenham vs Chelsea
Pronostic:
1
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro