Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.83

BETANO

Fleetwood Town și Leicester U21 se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în EFL Trophy. Fleetwood Town traversează anii cei mai luminați ai unei istorii de 115 de ani. A ajuns la 10 sezoane consecutive în League One, al treilea eșalon fotbalistic al Angliei, dar acum pare să aibă emoții pentru menținere. Tocmai pentru îndeplinirea acestui obiectiv, pe bancă a fost instalat luna trecută Lee Johnson. Lotul, unul cotat la aproape 9 milioane de euro, a reacționat bine. A ajuns la 4 meciuri consecutive fără eșec, dar încă ocupă un loc retrogradabil. În EFL Tophy, competiția unde evoluează astăzi, Fleetwood ocupă poziția secundă în grupă, cu 4 puncte, sub Wigan, dar peste Leicester U21 și Tranmere. 

Leicester U21 evoluează în Premier League 2, competiția destinată celor mai buni tineri fotbaliști din Anglia. Rezultatele sunt decente, un loc 20 din 26 de formații. Pentru că prima echipă se descurcă remarcabil în Championship, lider autoritar, antrenorul Ben Petty a reușit să împrumute, din când în când, ceva fotbaliști de acolo. În grupa de EFL Trophy, Leicester U21 are 3 puncte în primele 3 runde. Ocupă locul 3, iar primele două clasate avansează în faza următoare.

cota2.ro

• Fleetwood și Leicester U21 s-au mai înfruntat de 3 ori în EFL Trophy. Toate meciurile au fost spectaculoase: 4-1 Fleetwood, 3-0 Fleetwood și o remiză 2-2

• ultimele 4 meciuri disputate de Fleetwood au fost GG3+

• Leicester U21 a marcat în 8 din ultimele 9 deplasări

• 4.00 este media golurilor înscrise în meciurile jucate de Leicester U21 în acest sezon de Premier League 2.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri este @1.29. 

------------------------------

Manchester City și Young Boys Berna se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 4 a grupei G din Liga Campionilor. Manchester City, deținătoarea trofeului Champions League, are un start excelent și anul acesta. A redevenit lider în Premier League, iar în grupa de Ligă are victorii pe linie în disputele cu RB Leipzig, Steaua Roșie Belgrad și Young Boys. Moralul trupei lui Pep Guardiola este la cote maxime. Vine după o victorie cu 3-0 în derby-ul orașului Manchester și după 6 goluri marcate în poarta lui Ionuț Radu, în victoria 6-1 cu Bournemouth. Din punct de vedere al lotului există doar două probleme. De Bruyne este în continuare accidentat, iar Haaland incert. Nu are nimic grav, dar ar putea fi menajat. Asta chiar nu este o problemă pentru City, echipă care dă unul dintre golgeterii competiției, pe Julian Alvarez, cu 3 goluri. 

Young Boys este o echipă curajoasă în mandatul lui Raphael Wicky. Campioană a Elveției anul trecut și lider în actuala stagiune, trupa din Berna s-a luat la trântă cu adversarele și în grupa de Liga Campionilor, după posibilități. A marcat în toate cele 3 partide, strângând însă un singur punct, remiza 2-2 cu Steaua Roșie. 

• Manchester City a câștigat cu 3-1 partida tur contra lui Young Boys

• 26 de ocazii de gol și-a creat Manchester City în meciul tur cu Young Boys. Nici elvețienii nu au stat rău, 9 oportunități create

• Manchester City este echipa cu cea mai ridicată posesie în actuala ediției a Ligii Campionilor, o medie de 68.7%

• Manchester City este formația cu cele mai multe șuturi expediate pe spațiul porții în această ediție, nu mai puțin de 36. Următoarele echipe sunt la ani lumină, Real și Barcelona, cu câte 18 șuturi cadrate.

Pe Betano, cota pentru total goluri asiatic peste 3 este @1.42. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Fleetwood vs Leicester U21
Pronostic:
GG sau Peste 2.5 goluri
Cota
1.29
Manchester City vs Basel
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.29
Profit: 1.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro