Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

Superbet

Besiktas și Hamburg Towers se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 6 a grupei A din Eurocup la baschet masculin. Besiktas și-a construit în acest sezon o echipă capabilă să atace cel puțin o semifinală în play-off-ul competiției interne din Turcia. Momentan ocupă locul 3, imediat în spatele granzilor Fenerbahce și Anadolu Efes. Formația pregătită de Dusan Alimpijevic a început bine și grupa din Eurocup, 4 victorii în primele 5 runde. 

Hamburg Towers este o echipă apărută recent în elita baschetului european, promovată în premieră în Bundesliga abia în anul 2019. După două sezoane decente, inclusiv două calificări în play-off, a urmat declinul. Campionatul trecut s-a clasat pe 15 în campionat. A obținut biletul pentru Eurocup printr-un sistem complicat de calificare, unul asemănător cu cel din Euroligă. Dar e clar că lotul actual nu poate face față în Europa! Hamburg are eșecuri pe linie în actuala ediție!

cota2.ro

• Besiktas are victorii pe linie în meciurile jucate pe teren propriu în acest sezon, indiferent de competiție

• 521 de puncte a încasat Hamburg în primele 5 partide, o defensivă jenantă, cea mai slabă din ambele grupe de Eurocup

• în comparație, Besiktas a permis adversarelor doar 382 de puncte 

• săptămâna trecută, Hamburg a suferit un eșec umilitor, 76-108 în deplasarea cu Joventut

• Hamburg are cel mai scăzut procentaj al aruncărilor reușite în acest sezon de Eurocup, doar 42.7%. Besiktas stă mult mai bine, 47.0%.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Besiktas la un handicap de -6.5 puncte este @1.35. 

-------------------------------

Napoli și Union Berlin se înfruntă astăzi, de la ora 19:45, în runda cu numărul 4 a grupei C din Liga Campionilor. În debutul sezonului, Napoli a acuzat șocul despărțirii de antrenorul Luciano Spalletti. Au fost și probleme interne, starul Osimhen fiind implicat. Situația s-a calmat între timp, Rudi Garcia, noul manager, a început să își impună ideile, iar campioana Italiei a revenit pe linia câștigătoare. E pe 4 în Serie A, la 7 puncte în spatele liderului Inter, iar în grupa de Liga Campionilor ocupă poziția secundă, cu 6 puncte obținute în primele 3 runde. 

Union Berlin, revelația ultimilor ani în fotbalul german, pare să fi ajuns la capătul unui ciclu. Are o serie neverosimilă de 12 înfrângeri consecutive în meciurile oficiale. Ocupă un loc retrogradabil în Bundesliga, așa că Liga Campionilor a căzut pentru moment în planul secund. Oricum, nemții au pierdut toate meciurile și păstrează doar șanse teoretice la calificarea în faza următoare. Antrenorul Urs Fischer încă are parte de încrederea conducerii și a fanilor. Problemele sunt altele, la nivel de lot. Juranovic și Schafer sunt în continuare accidentați, în timp ce Behrens și Haberer ar putea reveni în echipă, dar încă nu sunt la potențial maxim. 

• Napoli a câștigat meciul tur din grupă, jucat pe terenul lui Union Berlin, scor 1-0

• un singur șut pe spațiul porții lui Napoli a expediat Union Berlin în partida tur

• doar 2 goluri a marcat Union în grupa de Ligă. Napoli a punctat de 5 ori 

• 5 șuturi pe poartă a expediat Union Berlin în primele 3 runde din grupă, echipa cu cea mai slabă statistică din competiție

• 588 de milioane de euro valorează lotul lui Napoli. Cel al lui Union Berlin este cotat la 190 de milioane.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Napoli este @1.42. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Besiktas vs Hamburg Towers
Pronostic:
Besiktas -6.5 handicap
Cota
1.35
Napoli vs Union Berlin
Pronostic:
1
Cota
1.42
Cota finala: 1.92
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro