Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Sevilla

UNIBET

Arsenal și Sevilla se întâlnesc într-unul dintre cele mai interesante dueluri de azi din UEFA Champions League.

Ar putea fi meciul care o califică pe Arsenal mai departe în proporție covârșitoare, dar, în cazul unui succes al ibericilor, ar putea să fie partida care să dinamiteze finalul grupei B, din care mai fac parte Lens și PSV.

cota2.ro

  • În acest moment, după 3 etape, Arsenal conduce ierarhia, cu 6 puncte, Lens vine pe poziția a 2-a, cu 5 puncte, în timp ce Sevilla și PSV completează grupa, cu câte 2 puncte.

În tur, într-un meci disputat acum două săptămâni, Arsenal a obținut o victorie extrem de importantă pe terenul Sevillei, scor 2-1. De această dată, ”tunarii” nu se pot baza pe omul decisiv al meciului tur! Gabriel Jesus este accidentat și se alătură unei liste grele pentru Arteta: Odegaard, Partey, Smith Rowe și Timber sunt și ei OUT!

Trupa lui Arteta traversează o perioadă modestă și vine la duelul din UCL după două înfrângeri consecutive. Arsenal a fost eliminată din Cupa Ligii, 1-3 cu West Ham, iar în Premier League a venit eșecul cu Newcastle, scor 0-1.

Nici Sevilla nu debordează în zona de rezultate bune, ultimul succes din perioada recentă venind în Cupa Spaniei, 3-0 cu modesta Quintanar de la Orden.

  • 12 faulturi au suferit jucătorii lui Arteta în duelul cu West Ham, din Cupa Ligii;
  • 14 faulturi au suportat cei de la Arsenal și în duelul din Premier League cu Newcastle.

Cam așa arată zona de faulturi împotriva lui Arsenal din luna noiembrie, iar această statistică ne-ar putea ajuta în meciul de azi, mai ales că vom fi cu ochii pe agresivitatea celor de la Sevilla.

În tur, Arsenal a fost echipa mai dură, cu 13 faulturi, în timp ce gazdele au avut doar 7 intrări neregulamentare. La Londra situația ar putea să fie diferită, asta pentru că Sevilla e obligată să fie mult mai implicată dacă vrea să obțină ceva de la această deplasare.

  • 12,9 faulturi per meci este media pe care o are Sevilla în acest moment, la nivel disciplinar;
  • 11,9 faulturi per meci este media Sevillei în meciurile pe care le joacă în deplasare;
  • 10 respectiv 14 faulturi a bifat Sevilla în ultimele două deplasări din La Liga: cu Celta Vigo și Cadiz, ambele încheiate la egalitate.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Arsenal vs Sevilla
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Sevilla
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: 9.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro