Ponturi Pariuri Fotbal FC Copenhaga vs Manchester United

BETFAIR SPORTSBOOK

FC COPENHAGA - MANCHESTER UNITED

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Parken Stadium”, FC Copenhaga primeste vizita celor de la Manchester United, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 4 a Grupei A, din UEFA Champions League.

Meciul tur de pe ”Old Trafford”, disputat in urma cu doua saptamani, a fost unul extrem de echilibrat si doar parada lui Onana din minutul 90+7 a facut ca partida sa se incheie cu succesul la limita al ”diavolilor”, scor 1-0. Trupa lui Ten Hag ocupa locul 3 in acest moment, la doar un punct in spatele celor de la Galatasaray, formatie cu care se va lupta, cel mai probabil, pentru pozitia secunda. Totusi, Copenhaga nu este o echipa de neglijat, iar acest lucru l-a demonstrat in toate cele trei meciuri jucate in acest sezon. Danezii au pierdut doua puncte la Istanbul, cand Galatasaray a reusit sa marcheze de doua ori in doua minute, a deschis scorul cu Bayern in etapa a doua, dar s-a vazut invinsa in urma unui gol marcat de Tel in minutul 83 si a avut ghinion cu adversara de astazi, ratand in meciul tur un penalty la ultima faza a meciului. 

cota2.ro

  • In partida tur, disputata pe ”Old Trafford”, FC Copenhaga si-a creat numai putin de 16 ocazii de gol;
  • In toate meciurile disputate in acest sezon pe propriul teren (10), FC Copenhaga si-a creat, in total, aproximativ 184 de ocazii de gol;
  • FC Copenhaga a marcat cel putin un gol in 20 din ultimele 23 de meciuri.

Copenhaga este o echipa care foloseste un sistem cu 3 atacanti, iar cifrele ofensive sunt destul de impresionante, acestia avand meci de meci foarte multe atacuri periculoase si foarte multe ocazii de gol finalizate. Tehnicianul Neestrup mizeaza in mijlocul ofensivei pe un numar 9 ”fals”, un jucator rapid si tehnic care isi face excelent rolul de pivot, intrand de multe ori in combinatii cu jucatorii de banda si cu mijlocasii ofensivi. Personal ma astept la un meci dificil pentru echipa oaspete, care, desi a reusit cateva victorii in acest sezon, a demonstrat ca nu e deloc pregatita pentru a se lupta pentru trofee. Mai mult decat atat, acestia sufera la capitolul ”relatii de joc”, iar defensiva gafeaza aproape la fiecare meci.

Pontul meu pentru meciul FC Copenhaga - Manchester United este ”FC Copenhaga 12+ suturi in meci”, la o cota de 1.91, disponibila pe Betfair Sportsbook.

**La acest pont avem o super cota marita de la 1.83, la 1.91. Mai precis, dupa de am adaugat selectia pe bilet, bifam casuta ”Mareste-ti Cota” pentru acest mic boost.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Copenhaga vs Manchester United
Pronostic:
FC Copenhaga 12+ suturi in meci
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 9.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro