Ponturi Pariuri Tenis Corentin Moutet vs Jaume Munar

BETFAIR EXCHANGE

Am găsit un meci in care am încredere foarte mare la Challenger-ul de la Helsinki, acolo unde in sferturile de finala joaca Corentin Moutet si Jaume Munar.

Corentin Moutet este un francez de 24 de ani, aflat momentan pe locul 173ATP. El este un sportiv extrem de talentat, dar accidentările și mai ales desele ieșiri nervoase îi afectează mult performanțele. Deși nu este înalt, el are performanțe bune pe hard, a câștigat cateva turnee Challenger, iar la US Open 2022 a ajuns până în optimi unde i-a luat set finalistului Ruud. De asemenea, hard indoor a reușit să îi bată pe Norrie și Coric, fiind învins greu de Tsitsipas în sferturi la Paris in 2022. După ce anul trecut era in mare forma, anul acesta a jucat foarte puțin si a scăzut drastic in clasament, insa aici a jucat bine cu Cressy si Bellier de care a trecut in minim de seturi.

cota2.ro

Jaume Munar este un jucător spaniol de 25 ani, clasat pe locul 89 ATP. El este un zgurist clasic evoluând în cea mai mare parte a carierei sale doar pe această suprafață, acolo unde are și cele mai bune performanțe. Munar este un excelent jucător de nivel inferior, ITF și Challenger, acolo unde are numai puțin de 9 turnee câștigate, insa la nivel ATP lasă des de dorit. Deși se află de ceva timp în lumina reflectoarelor, spaniolul nu a reușit până acum să intre în top 50, fiind plafonat în jurul acestei pozițiilor 50-100. Aici a avut traseu ușor cu localnicul Kaukovalta si Neuchrist.

Având in vedere ca se joaca in sala nu pot sa înțeleg cota atât de mare pe Moutet. Chiar dacă nu este cel mai constant jucător, el ii este net superior lui Munar pe hard si cred ca va câștiga fără probleme acest meci contra unui zgurist clasic asa cum este ibericul. Poziția lui Moutet este net superioara clasamentului sau si ma aștept sa urce si sa revina in top 100.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Corentin Moutet vs Jaume Munar
Pronostic:
Victorie Moutet
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro