Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi vs Rapid

BETANO

Sepsi și Rapid dau startul returului din SuperLigă, cu o confruntare care se anunță extrem de încinsă și spectaculoasă! Duelul are loc azi, de la 20:30, la Sfântu Gheorghe.

În acest moment, Rapid se află pe poziția a 3-a, dar are șansa să treacă pe primul loc în cazul în care va câștiga deplasarea cu Sepsi.

cota2.ro

După 15 etape, Rapid are 29 de puncte, cu 1 mai puțin față de CFR și cu 2 sub liderul FCSB. De cealaltă parte, Sepsi e doar pe locul 8, cu 19 puncte, dar, la rândul ei, cu o victorie azi ar urca, măcar pentru câteva zile, pe loc de playoff.

În tur, în Giulești, Rapid și Sepsi s-au anihilat reciproc, scor 0-0. De altfel, ultimele două dueluri directe, ambele consumate în Giulești, n-au reuști să deblocheze tabela.

Lucrurile se schimbă însă atunci când întâlnirile directe au loc la Sfântu Gheorghe. În Covasna, Rapid a pierdut la ultima vizită, 0-2, în timp ce penultimul duel a adus 3 goluri și un succes al giuleștenilor, scor 2-1.

  • Într-o ierarhie a meciurilor jucate în deplasare, Rapid ocupă locul 3, cu 12 puncte strânse din 7 ”ieșiri”;
  • Giuleștenii lui Bergodi au marcat 14 goluri pe teren străin, medie de două goluri înscrise per meci, și au încasat 9 goluri;
  • Acasă, Sepsi are 11 goluri marcate în 7 partide, perioadă în care a primit 9 goluri;
  • 7 goluri s-au marcat la ultima victorie a lui Sepsi pe teren propriu, 5-2 cu Botoșani;
  • 3 goluri s-au marcat la ultima deplasare a Rapidului, victorie cu 2-1 în derby-ul cu FCSB.

Rapid este echipa cu cel mai bun atac din SuperLigă. În 15 etape, echipa lui Bergodi a marcat 31 de goluri, o medie de mai bine de 2 goluri per meci. De altfel, într-un clasament făcut strict pe zona de ”peste 2,5 goluri”, Rapid este prima clasată, fiind implicată în 10 meciuri de ”Over” din totalul de 15.

Singurele ”emoții” sunt date de Liviu Ciobotariu, un antrenor excesiv de fricos, focusat întotdeauna pe apărare, în special în meciurile importante. Totuși, antrenorul e obligat de conducerea lui Sepsi să obțină puncte multe în următoarele partide pentru a nu periclita accesul în playoff.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sepsi vs Rapid
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro