Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.26

Superbet

Ultimul weekend înainte de o nouă pauză pentru echipele naționale trebuie să-l sărbătorim așa cum se cuvine. Asta, desigur, dacă nu ești fan al naționalelor, când totul se oprește în loc și oferta e săracă :)

Pentru ziua de sâmbătă avem 3 ponturi așezate pe bilet, iar la unul dintre ele e nevoie de ceva mai mult curaj pentru a-l privi cu ochi buni și, mai apoi, ”verzi”.

cota2.ro

Despre confruntarea dintre Lecce și AC Milan facem referire atunci când vorbim despre curaj, asta pentru că pariul nostru are echipa gazdă în prim-plan.

  • AC Milan vine după o victorie foarte importantă cu PSG, în Liga Campionilor, dar acesta a fost un meci unde jucătorii ”diavolilor” s-au autodepășit și au depus extrem de mult efort. Atât fizic, cât și psihic. După o astfel de partidă cu o încărcătură specială, specialiștii remarcă faptul că jucătorii se concentrează mai greu pentru următorul duel din competiția internă;
  • Așadar, nu spunem neapărat că Milan nu va câștiga pe terenul lui Lecce, e foarte probabil s-o facă, ci spunem doar că va fi un meci complicat, mai ales că Lecce e incomodă în special pe teren propriu;
  • 2-2 s-a terminat ultimul duel direct dintre cele două formații, cu Lecce gazdă;
  • 9 goluri a încasat Milan în cele 6 meciuri jucate pe teren străin în acest sezon;
  • 6 goluri a bifat Lecce în cele 6 meciuri din postura de gazdă.

Pentru ultimele două meciuri de pe bilet suntem în zona de soliști și nu concepem surprize din partea lui Real Madrid și a lui Manchester United. La fel, și ele echipe care au avut confruntări de Liga Campionilor la mijloc de săptămână!

Real a câștigat lejer cu Braga, 3-0, dar în campionat a rămas datoare, după remiza cu Rayo Vallecano, 0-0, chiar pe Bernabeu. Acum vine Valencia în vizită, iar ”galacticii” fac destul de rar doi pași greșiți la rând, mai ales în fața propriilor fani.

Tot pe un 1 solist mergem și la duelul dintre Manchester United și Luton, sub deviza că dacă United n-o bate nici pe Luton pe Old Trafford, atunci e clar că Ten Hag e un pariu pierdut pentru trupa de pe ”Teatrul Viselor”. Devenit, prin inevitabilul clișeu, un Teatru al Coșmarurilor, dacă ținem cont de rezultatele din ultima perioadă.

După remiza cu Liverpool, Luton probabil că și-a consumat surprizele pentru următoarele 10 etape din Premier League. Micuța nou-promovată are doar 6 puncte strânse în 11 meciuri, la egalitate cu Bournemouth, dar peste Burnley și Sheffield, grupări cu 4 puncte.

Manchester United are deja un decalaj de șase puncte față de locurile de Liga Campionilor, iar un alt pas greșit pe teren propriu pare puțin probabil dacă ținem cont de nivelul adversarului.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lecce vs AC Milan
Pronostic:
Peste 0,5 goluri Lecce
Cota
1.75
Real Madrid vs Valencia
Pronostic:
1
Cota
1.38
Manchester United vs Luton
Pronostic:
1
Cota
1.35
Cota finala: 3.26
Profit: 22.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro