Ponturi Pariuri Fotbal Crystal Palace vs Everton

BETFAIR SPORTSBOOK

CRYSTAL PALACE - EVERTON

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 17:00, pe ”Selhurst Park” din Londra, Crystal Palace primeste vizita celor de la Everton, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 12, din Premier League.

Ocupanta locului 11 din Premier League vine dupa un succes in etapa precedenta, 2-0 pe ”Turf Moor” contra formatiei conduse de fostul fundas al lui Manchester City, Vincent Kompany. De partea cealalta, dupa un start ezitant de sezon, cu rezultate destul de slabe, Everton trece printr-o forma destul de buna, in ultima etapa reusind o remiza contra celor de la Brighton, scor 1-1. Meciurile directe dintre cele doua formatii au fost extrem de atractive, avand in vedere ca in 7 din ultimele 8 confruntari, fie s-au marcat cel putin trei goluri, fie am avut reusite de ambele parti. Pentru acest joc, Roy Hodgson nu se poate baza pe Dean Henderson, Michael Olise, Jesuran Rak-Sakyi si James Tomkins, in timp ce Sean Dyche nu-i va avea la dispozitie pe Dele Alli si Andre Gomes, doi jucatori accidentati de foarte mult timp si fara minute in acest sezon.

cota2.ro

  • Everton este echipa cu cele mai multe tackling-uri per meci din acest sezon de Premier League (20.4);
  • Crystal Palace este una dintre cele trei echipe din Premier League cu cele mai multe meciuri fara gol primit (5);
  • Minim 20 de faulturi au comis cele doua formatii in ultimele 8 confruntari directe.

Everton este una dintre cele mai dure echipe din Premier League, iar acest lucru se reflecta inclusiv in faulturile comise. In toate cele 11 meciuri din aceasta editie de campionat, ”caramele” au comis numai putin de 130 de faulturi, iar in ultimele 4 deplasari pe ”Selhurst Park”, acestia au faultat de 47 de ori. 

Sam Johnstone si Jordan Pickford sunt doi goalkeeperi cu multe interventii importante in aceasta editie de campionat. Portarul lui Crystal Palace a bifat 5 meciuri fara gol incasat, iar in ultimele 8 etape a reusit aproximativ 25 de intervetii. De partea cealalta, Jordan Pickford a bifat cel putin doua parade in 8 din ultimele 10 etape, iar in cele 5 deplasari din acest sezon si-a salvat echipa de 16 ori.

Pontul meu pentru meciul Crystal Palace - Everton este ”Everton 10+ faulturi comise & Ambii portari sa aiba 2+ parade in meci”, la o cota de 1.93, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Crystal Palace vs Everton
Pronostic:
Everton 10+ faulturi comise & Ambii portari sa aiba 2+ parade in meci
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro