Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.73

Superbet

PAOK și Panetolikos se înfruntă duminică, de la ora 17:30, în runda cu numărul 11 din prima ligă a Greciei. Răzvan Lucescu scrie noi pagini de istorie la Salonic. A devenit antrenorul cu cele mai multe meciuri pe banca lui PAOK, iar joi a calificat echipa matematic în primăvara Conference League. Situația nu e rea nici în campionat. PAOK e pe locul 4 în acest moment, cu 20 de puncte obținute în primele 10 runde, la doar 5 lungimi în spatele liderului Panathinaikos. 

Panetolikos are un start dezastruos de sezon, doar 6 puncte obținute în primele 10 runde. Împarte ultima poziție cu Volos, fapt care a dus la înlocuirea antrenorului. De săptămâna trecută, pe bancă se află Giannis Petrakis. Instalarea lui nu a adus șocul dorit, la debut pierzând 0-1 contra lui Asteras Tripolis. 

cota2.ro

PAOK a câștigat ultimele 18 meciuri directe disputate contra lui Panetolikos, o statistică șocantă

• Panetolikos nu a marcat în precedentele 4 meciuri directe contra lui PAOK

• Panetolikos n-a mai câștigat un meci jucat în deplasare de pe 28 ianuarie 2023

• 19 goluri a înscris PAOK în acest sezon, Panetolikos doar 6, cea mai slabă ofensivă din campionat.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui PAOK este @1.20. 

-----------------------

Inter Milano și Frosinone sunt adversare duminică, de la ora 21:45, în runda cu numărul 12 din Serie A. Inter și-a asigurat miercuri calificarea în optimile Ligii Campionilor, așa că își poate concentra toate resursele pe competiția internă. Aici duce, pentru moment, o luptă în doi pentru șefie, cu Juventus. Formația antrenată de Simone Inzaghi are nevoie de o victorie astăzi pentru a reveni în fruntea ierarhiei. Antrenorul nerazzurrilor poate alinia o formulă apropiată de cea standard. În continuare, singurul accidentat este Pavard. 

Frosinone este nou-promovată în Serie A și are cel mai modest lot, unul cotat la doar 62 de milioane de euro. În aceste condiții, antrenorul Eusebio Di Francesco a făcut adevărate minuni până în acest punct al sezonului, locul 12, cu 15 puncte obținute în 11 runde. 

• Inter are cel mai bun atac din Serie A, 27 de goluri înscrise, dar și cea mai bună defensivă, doar 6 încasate 

• Inter dă golgeterul campionatului. Lautaro Martinez a înscris 12 goluri în primele 11 etape

• Inter a câștigat toate cele 4 meciuri disputate vreodată împotriva lui Frosinone. Golaverajul total între cele două formații este 11-1

• 16.17 ocazii de gol/meci și-a creat Inter în acest campionat. Frosinone are o medie de 10.91 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Inter este @1.20.

----------------------

Eibar și Albacete se înfruntă în runda cu numărul 15 din al doilea eșalon fotbalistic al Spaniei. Meciul e programat astăzi, de la ora 22:00. Eibar este la al 3-lea sezon consecutiv în liga secundă. A fost de fiecare dată aproape de promovare, clasări pe 3 și 5. Acum încearcă să-și îndeplinească obiectivul cu Joseba Etxeberria pe bancă. Prima parte a campionatului este promițătoare. Bascii au 26 de puncte, iar cu o victorie astăzi ar urca până pe poziția secundă. 

Adversara este una în mare suferință. Albacete a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie și mai are doar 3 puncte deasupra zonei retrogradării. Un detaliu interesant despre formația oaspete este că îl are pe bancă pe Ruben Albes, fostul manager de la FC Hermannstadt.  

• Eibar are cel mai bun atac din competiție, 26 de goluri marcate. Albacete a înscris doar 15

• Eibar are 3 fotbaliști în top 10 golgeteri. Aketxe a marcat 6 goluri, Jon și Stoichkov câte 5

• Albacete nu a câștigat pe terenul lui Eibar din 2000. S-au jucat de atunci 7 partide

• Albacete a marcat doar 3 goluri în primele 6 deplasări stagionale

• Eibar este prima în clasamentul eficienței din liga secundă spaniolă. 38% dintre șuturile expediate pe spațiul porților adverse au fost goluri. 

Pe Superbet, cota pentru 1X este @1.20.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
PAOK Salonic vs Panetolikos
Pronostic:
1
Cota
1.20
Inter Milano vs Frosinone
Pronostic:
1
Cota
1.20
Eibar vs Albacete
Pronostic:
1X
Cota
1.20
Cota finala: 1.73
Profit: 7.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro