Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

BETANO

Bayer Leverkusen și Union Berlin se înfruntă în runda cu numărul 11 din Bundesliga, astăzi, de la ora 16:30. Xabi Alonso a construit o trupă senzațională la Leverkusen. Bayer are un start perfect de sezon, 9 victorii și o remiză în primele 10 runde. Cu un triumf astăzi, „farmaciștii” ar reveni pe locul 1 în Bundesliga, peste campioana Bayern Munchen. În ultima săptămână nu a apărut nicio problemă nouă de lot, așa că antrenorul spaniol poate alinia formula deja consacrată. Bayer și-a câștigat deja grupa din Europa League, victorii pe linie în primele 4 runde contra lui Qarabag, Molde și Hacken. 

Union Berlin este la polul opus. Revelația ultimelor două sezoane din Germania suferă profund. Miercuri, în remiza 1-1 cu Napoli, a pus capăt unei serii de 12 înfrângeri consecutive. Remarcabilă este încrederea de care beneficiază în continuare antrenorul Urs Fischer, deși formația din capitala Germaniei este penultima în clasament, pe loc direct retrogradabil.

cota2.ro

• 30 de goluri a marcat Bayer Leverkusen în primele 10 runde. Union Berlin a înscris 11

• Bayer a încasat 10 goluri, Union Berlin a primit 22

• Leverkusen s-a distrat cu Union chiar și sezonul trecut, când formația din Berlin încheia deasupra în clasament. Pe terenul lui Bayer a fost o victorie zdrobitoare, scor 5-0

• 4.00 este media golurilor în meciurile lui Leverkusen din acest sezon. Și partidele lui Union sunt ofertante, o medie de 3.30 reușite/partidă

• 16.10 ocazii de gol/meci și-a creat Bayern Leverkusen în acest sezon. Doar Bayern Munchen îi este superioară. Și Union Berlin e în prima jumătate a acestei ierarhii, 12.70 oportunități/partidă.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri este @1.39.

-----------------------------

Feyenoord Rotterdam și AZ Alkmaar se înfruntă astăzi, de la ora 15:30, în runda cu numărul 12 din Eredivisie. Feyenoord, campioana en-titre a Olandei, se descurcă decent în ambele competiții în care se află. În Liga Campionilor a strâns 6 puncte în primele 4 runde și păstrează șanse la calificarea în optimi. În Eredivisie a acumulat 26 de puncte în primele 11 etape și nu mai are voie să facă pași greșiți dacă vrea să rămână în plasa liderului PSV. Trupa din Rotterdam are un superjucător în actuala stagiune. Mexicanul Santiago Gimenez a explodat și a marcat 13 goluri în primele 11 etape. 

Cifrele lui Gimenez nu l-au transformat însă în golgeterul campionatului. Asta pentru că Alkmaar are un fotbalist și mai în formă. Vangelis Pavlidis a înscris 14 goluri în acest interval. Grecul contribuie din plin la startul perfect de sezon al lui AZ, neînvinsă în primele 10 runde. Managerul Pascal Jansen a renunțat deja la Conference League, acolo unde ocupă ultima poziție într-o grupă cu Legia, Aston Villa și Zrinjski.

• Feyenoord a câștigat ambele meciuri directe disputate sezonul trecut contra lui Alkmaar: 2-1 și 3-1

• 35 de goluri a marcat Feyenoord în primele 11 etape de campionat. Alkmaar a înscris și ea 26 de goluri în 10 partide

• Feyenoord are o medie fabuloasă a ocaziilor create în acest sezon, nu mai puțin de 21.27/meci. Alkmaar stă și ea decent la acest capitol, 14.30 oportunități/partidă

• Feyenoord a câștigat ultimele 6 meciuri disputate pe teren propriu. În această serie a marcat de fiecare dată cel puțin 2 goluri.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri este @1.36. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Leverkusen vs Union Berlin
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.39
Feyenoord vs AZ Alkmaar
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.36
Cota finala: 1.89
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro