Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Andrey Rublev

BETFAIR EXCHANGE

Continuam pronosticurile de la ATP Finals cu meciul dintre doi buni prieteni, conationalii Daniil Medvedev si Andrey Rublev . Vedeti mai jos optiunea de pariere. 

Daniil Medvedev este un jucător rus de 27 ani, momentan pe locul 3 ATP. El este intr-o puternica revenire de forma anul acesta in care a jucat 10 finale, perioadă în care a câștigat 5 titluri la Rotterdam, Dubai, Doha, Miami si Roma, a jucat finala la Indian Wells, US Open, Viena si Beijing, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 18 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile fiind foarte greu de depășit. Hardul este suprafața lui favorită.

cota2.ro

Andrey Rublev este un jucător rus de 25 ani, clasat pe locul 5 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte, fiind bun pe toate suprafețele. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Începutul anului a fost clar sub așteptări pentru el, cu eliminări premature la Adelaide, Rotterdam și Doha, însă s-a revanșat in sezonul de zgură prin titlurile de la Monte Carlo si Bastad. Are si finala de la Halle pierdută împotriva lui Bublik, finala la Shanghai săptămâna trecuta, dar si sferturi la Wimbledon si US Open când a pierdut cu Djokovic si Medvedev.

Cei doi se cunosc foarte bine, sunt foarte buni prieteni, iar începând cu acest an au devenit si rude, Rublev botezându-i copilul lui Daniil. Medvedev îl domina in intalnirile directe si l-a bătut de 2 ori anul acesta, insa anul trecut la acest turneu si pe aceasta suprafața s-a impus Rublev. Am văzut din prima zi de concurs ca se fac destul de putine break-uri si ma aștept totuși la o partida echilibrata si nu a “walk in the Park” pentru Medvedev. Chiar dacă ieri am pierdut pronosticul, deși au fost doar 2 break-uri tot meciul, voi merge si astăzi pe aceeasi linie.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Daniil Medvedev vs Andrey Rublev
Pronostic:
Peste 22.5 Game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro