Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.08

Superbet

Murcia și Tofas se înfruntă în runda cu numărul 3 a grupei H din Champions League la baschet masculin, astăzi, de la ora 21:30.  Murcia este o reprezentantă a celui mai puternic campionat din Europa, cel al Spaniei. Antrenorul Sito Alonso are pe mână o adevărată multinațională, sportivi titulari în primele reprezentative ale unor țări precum Suedia, Georgia, Muntenegru, Congo sau Republica Dominicană. Printre ei se numără și Rodions Kurucs, fostul baschetbalist în NBA, trecut pe la Milwaukee, Houston sau Toronto. Murcia are un start bun de sezon. A câștigat 6 din primele 9 partide jucate în campionatul intern și ocupă locul 5, imediat în spatele granzilor. În Liga Campionilor, ibericii au început cu un eșec, dar runda trecută și-au spălat păcatele, victorie zdrobitoare contra lui Igokea, 72-47. 

Tofas a fost deceniul trecut o echipă cu pretenții în Turcia, dar a pierdut între timp contactul cu echipele de top. Lotul este un mixt între sportivi turci și americani de o valoare îndoielnică. În competiția internă, Tofas a câștigat doar 2 din primele 5 partide stagionale și este mai aproape de retrogradare decât de zona play-off-ului. În Liga Campionilor a obținut o victorie chinuită cu Igokea, după prelungiri, și a pierdut clar cu Tortona.

cota2.ro

• Murcia și Tofas au fost adversare și în sezonul trecut din Liga Campionilor. Spaniolii au câștigat ambele partide, 87-77 și 75-72

• Tofas a pierdut ultimele 5 meciuri oficiale

• Murcia a câștigat toate cele 5 meciuri disputate în sala proprie în actuala stagiune

• Punctul forte al celor de la Murcia este organizarea defensivă. În acest sezon, pe teren propriu, nu le-a permis adversarelor să înscrie mai mult de 76 de puncte în niciun meci. 

Pe Superbet, cota pentru Murcia câștigă meciul (inclusiv prelungiri) este @1.30. 

----------------------------

Valencia și Real Madrid sunt adversare astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 8 din Euroliga de baschet masculin. Valencia a fost în ultimii ani o echipă de top 4 în Spania, dar nu a rupt gura târgului în Euroligă. Sezonul trecut a fost departe de calificarea în sferturile de finală, terminând sezonul regular cu 15 victorii și 19 înfrângeri. Formația antrenată de Alex Mumbru are un start mai promițător în actuala ediție, 5 victorii și 2 înfrângeri până în acest moment, dar vine după eșec care le-a zdruncinat serios moralul, 52-83 în deplasarea de la Milano. În campionatul Spaniei, Valencia e pe locul 3, sub coloșii Real și Barcelona. 

Real Madrid are cel mai bun start de sezon din istoria clubului. A disputat 18 meciuri și le-a câștigat pe toate. Aici intră triumful din Supercupă, dar și victoria surprinzătoare din amicalul contra lui Dallas Mavericks, o prestație ofensivă strălucitoare, scor 127-123. Madrilenii sunt primii în Euroligă și primii în campionat, evident, cu triumfuri pe linie. Rezultatele nu sunt întâmplătoare. Antrenorul Chus Mateo și-a păstrat starurile în vară. În plus, l-a convins pe argentinianul Facundo Campazzo să revină după aventura în NBA. 

• Real Madrid a câștigat ultimele 5 dispute directe contra celor de la Valencia

• în ultimul meci direct din Euroligă, pe 9 martie 2023, Real Madrid s-a impus cu 95-91

• Real Madrid are cea mai ridicată medie de puncte în acest sezon al Euroligii, 88.00/meci

• 10.3 coșuri de 3 puncte/meci a reușit Real Madrid în acest sezon de Euroligă. Doar Fenerbahce îi este superioară.

• 8.7 pase decisive/meci are Facundo Campazzo, starul lui Real Madrid, în actuala ediție a Euroligii. E liderul competiției!

Pe Superbet, cota pentru peste 80.5 puncte reușite de Real Madrid este @1.60.  

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Murcia vs Tofas
Pronostic:
1 (inclusiv prelungiri)
Cota
1.30
Valencia vs Real Madrid
Pronostic:
Real Madrid peste 80.5 puncte
Cota
1.60
Cota finala: 2.08
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro