Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Jannik Sinner

BETANO

Am găsit o cota foarte buna la meciul serii de la Turneul Campionilor, acolo unde se întâlnesc doi jucatori in forma maxima, liderul mondial Novak Djokovic si Jannik Sinner. 

Novak Djokovic a mai scris o fila de istorie si a reusit sa câștige cel de-al 24 lea turneu de mare șlem al carierei la US OPEN. El este un jucător de 36 ani, liderul mondial la acest moment. Sârbul este fără discuții unul dintre cei mai mari jucători din istoria acestui sport, un jucător cu peste 1000 de victorii în carieră, câștigător a 97 de trofee si jucătorul cu cele mai multe săptămâni pe primul loc în circuitul ATP din istoria tenisului. Nole vine după o perioada complicată in ultimii ani, nu neapărat pe plan sportiv, dar în special din cauza opiniilor sale cu privire la vaccinare și război. A fost interzis în Australia și SUA in 2022, a ratat Australian Open și US Open, însă chiar și în aceste condiții a câștigat 5 titluri, printre care Wimbledon și Turneul Campionilor. A început 2023 perfect cu titlu la Adelaide, iar apoi a fost dominant la Australian Open câștigând titlul fără probleme primul grand slem al anului. In sezonul de zgură a dezamăgit, fiind eliminat în turul secund la Monte Carlo și Banja Luka și în sferturi la Roma, insă la Roland Garros a demonstrat încă odată că rămâne jucătorul nr.1 din tenisul masculin, câstigând trofeul după o victorie categorică împotriva lui Alcaraz, care pornea cu prima șansă. La Wimbledon ibericul si-a luat revanșa, insa chiar si așa Nole a avut un traseu impresionant ajungând intr-o noua finală. De atunci a jucat 19 partide, toate pe hard, câștigate pe linie

cota2.ro

Jannik Sinner pare jucătorul momentului in tenisul masculin, iar începând din acesta luna a ajuns pe locul 4 ATP. La doar 21 ani el este deja unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu.Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 10 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. Anul acesta a jucat numai puțin de 7 finale, are titluri la Montpellier, Toronto, Beijing si Viena si victorii cu Alcaraz ori Medvedev. A preferat să se odihneasca înainte de ATP Finals si s-a retras in turul secund la Paris. In primul tur a jucat foarte bine si a trecut de Tsitsipas fără sa ofere vreo sansa de break.

Sinner beneficiază de o susținere formidabila aici la Torino si mulți specialiști îl vad principalul adversar la trofeu pentru Djokovic . El a jucat magistral in meciul cu Tsitsipas si nu a oferit nici măcar o sansa de break tot meciul. Nole a avut problemei cu Rune si a castigat greu un meci in care si a pierdut serviciul de 3 ori. Sunt sanse bube ca ambii jucatori sa treacă de grupe, iar eu nu îl vad pe Nole sa joace pe viața si pe moarte acest meci ce nu are caracter decisiv.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Jannik Sinner
Pronostic:
Sinner - peste 1.5 break -uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro