Ponturi Pariuri Fotbal Israel vs Elveția

Superbet

Azi, de la 21:45, se joacă un meci extrem de important din Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024, grupă din care face parte și România.

Israel și Elveția se întâlnesc pe teren neutru, în Ungaria, într-o partidă restantă care ar putea, în același timp, fie să clarifice calculele pentru ultimele 2 etape, fie să agite și mai tare situația pentru calificare.

cota2.ro

În acest moment, România conduce ierarhia, cu 16 puncte, dar ”tricolorii” au un meci în plus față de Israel și Elveția. Decalajul va fi anulat în această seară, după ce adversarii își vor fi jucat meciul direct.

Elveția ocupă locul secund, cu 15 puncte, în timp ce Israel se află pe locul 3, cu 11 puncte.

  • În acest moment, calculele pentru calificare sunt extrem de complicate, cu fiecare echipă având șansele ei, mai mici sau mai mari, pentru a merge la turneul final din Germania. Inclusiv Kosovo, cu doar 10 puncte, încă mai e, măcar matematic, implicată;
  • Vestea bună e că România depinde doar de ea pentru a obține primele 2 locuri, dar va trebui să afle dacă e suficient să obțină doar un punct din meciul cu Israel, de sâmbătă, sau dacă va fi cazul să ia ceva și din ultima etapă, cu Elveția, de la București.

În tur, Elveția nu i-a dat nicio șansă Israelului. A fost 3-0, într-un meci pe care elvețienii l-au dominat într-o manieră mai mult decât categorică. De atunci însă lucrurile s-au schimbat în ambele tabere.

În mod surprinzător, Elveția a pierdut din turație și n-a reușit să mai câștige decât ”dubla” cu Andorra. În rest, favoriții nr. 1 ai grupei au bifat doar remize cu România, Belarus și Kosovo.

În ultimul joc din preliminarii, elvețienii s-au salvat pe final de la o rușine imensă. În minutul 84, Belarus o conducea cu 3-1 pe Elveția, chiar la ea acasă. Totuși, Shaqiri și compania au avut o tresărire de orgoliu și au reușit să egaleze, pentru un 3-3 dramatic.

Înainte de duelul cu Elveția, Israel a început foarte slab seria de 4 meciuri din noiembrie. Israelienii au cedat în deplasarea de la Kosovo, 0-1, unde au arătat că efectele războiului se resimt și în rândul sportivilor. Nepregătiți și parcă neconcentrați, fotbaliștii din naționala israeliană au fost dominați clar pe parcursul celor 90 de minute.

  • 9 șuturi pe poartă a avut Elveția la ultimul meci direct cu Israel, eveniment în care au înscris de 3 ori fără să primească niciun gol;
  • 6 șuturi pe poartă a tras Elveția în remiza, 3-3, cu Belarus;
  • 5 șuturi pe poartă a avut Elveția la ultima deplasare din aceste preliminarii, contra celor din Kosovo, meci încheiat la egalitate, 2-2;
  • 7 șuturi pe poartă a avut Kosovo în meciul disputat acum 3 zile contra Israelului.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Israel vs Elveția
Pronostic:
Elveția va avea: Peste 1,5 goluri & Peste 5,5 șuturi pe poartă & Peste 5,5 cornere
Cota
4.75
Cota finala: 4.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro