Ponturi Pariuri Fotbal Luxemburg vs Bosnia

BETFAIR EXCHANGE

Portugalia a închis rapid negocierile pentru primul loc în Grupa J de calificare la Campionatul European din 2024, dar, înainte de ultimele 2 meciuri, încă avem luptă deschisă pentru poziția secundă.

Desigur, luptă deschisă, nu și egală între Slovacia și Luxemburg, ocupantele locurilor 2 și 3 după cele 8 etape scurse până acum.

cota2.ro

După ce s-a impus în meci direct, Slovacia e foarte aproape de biletele pentru turneul final din Germania. Mai are nevoie de doar un punct din aceste două jocuri rămase.

Totuși, Luxemburg, măcar de dragul matematicii și a unei campanii aproape istorice, va trage tare și pe acest final. Întâlnirea cu Bosnia, de pe teren propriu, va fi primul pas.

Chiar dacă are nume importante în componență, Bosnia s-a prăbușit total în aceste preliminarii: 9 puncte, doar 3 succese și 5 înfrângeri, dintre care una chiar cu Luxemburg.

Înaintea duelului direct, ambele naționale vin după dușuri reci:

  • Luxemburg a cedat, dramatic, în fața Slovaciei, 0-1, cu gol primit în minutul 77;
  • Bosnia a simțit din plin forța Portugaliei, într-o înfrângere usturătoare, chiar acasă: 0-5, rezultat înregistrat chiar după primele 45 de minute.

În tur, Luxemburg a dat lovitura care i-a permis să viseze spre o calificare istorică! Gazdele de azi au câștigat în Bosnia, 2-0, apoi și cu Islanda, înainte de a veni corecția cu Portugalia, 0-9.

  • 8 goluri a înscris Luxemburg în cele 8 meciuri, perioadă în care a primit 18 goluri;
  • 7 goluri a marcat Bosnia, în timp ce la capitolul goluri încasate are dublu, 14;
  • Pentru a înțelege mai bine cota destul de mare pentru un meci cu minimum 3 goluri azi, observăm că doar Liechtenstein, ultima clasată, are un atac mai slab decât cele două: 1 gol marcat în 8 meciuri;
  • Dacă eliminăm Portugalia din ecuație, atât Luxemburg cât și Bosnia vin după două meciuri cu ”sub 2,5 goluri”.

Totuși, întâlnirea directă ar trebui să mai dezamorseze din încrâncenarea jocurilor de până acum. Bosnia caută să iasă cu fața curată și să spele rușinea înfrângerii din tur, în timp ce Luxemburg va încerca, în mod sigur, să se bucure de aceste ultime două meciuri care ar putea să se închidă, de ce nu?!, cu o calificare la EURO 2024.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Luxemburg vs Bosnia
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 13.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro